охлаждане накладки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- geleto021
- Потребител
-
- Кара: BMW e39 525 tds
охлаждане накладки
Здравейте, гледах отпред отляво има въздъховод за охлаждане на накладките, а от дясната страна няма. Вчера ходих до камор ауто и попитах дали имат такъв въздуховод и те казаха че по принцип нямало там като гледаха на схемите, та въпроса ми е има ли и как изглежда?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: охлаждане накладки
Според realoem няма такъв въздуховод (номер 21) за отдясно, но номер 23 го има и от двете страни.
За година на колата съм избрал напосоки 1998, въведи си твоята, за да е сигурно, че са същите частите.
За година на колата съм избрал напосоки 1998, въведи си твоята, за да е сигурно, че са същите частите.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- geleto021
- Потребител
-
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Не помня много добре, защото имах тдс преди много години, но причината за липса на въздуховода не е ли в това, че от едната страна беше радиатора на интеркулера??
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

Бензиновите и d-тата трябва да ги имат по ЕТК!!!

- geleto021
- Потребител
-
Проблема ми беше че на моята нямаше и сигурно заради това когато я взех беше с криви дискове и мн тресеше и сега си взех нови и погледнах за въздуховоди и гледам от дясно има от ляво няма и в камор като ми казаха че на схемата няма и се зачудих как може да направят от едната а от др не
)) обаче днес отидох и видях от една разглобена че има просто е с различна форма и утре ще го слагам

6 мнения
• Страница 1 от 1