Моля за съвет
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- kapanec_72
- Потребител
-
Моля за съвет
колеги при затягане на гаиката на ГНП–ТДС
прехвърлих зъб от центровката колянов вал–гнп,можели по някакъв начин да го върна или щетрябва да отварям агренажа

0897058321
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Моля за съвит
И на мен ми се е случвало
Начина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
П.С. Имай впредвид че щом ти се е случило това веригите са ти за смяна и то незабавна.

П.С. Имай впредвид че щом ти се е случило това веригите са ти за смяна и то незабавна.
- kapanec_72
- Потребител
-
ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.

0897058321
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- kapanec_72
- Потребител
-
Re: Моля за съвет
520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
колко е гаранцият във километри
0897058321
- karlosjackal
- Потребител
-
- Кара: Е39 525d
ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
Оле мале.Аз не бих се навил

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
karlosjackal написа:ivanov 530d написа:И на мен ми се е случвалоНачина по който го направих аз е следния : Взимаш една друга зъбчатка за помпата,броиш и зъбите,изваждаш един зъб от общата бройка и прехвърляш още толкова зъби.ПРИМЕРНО ако са 20 зъба на зъбчатката на помпата прехвърли още 19 зъба и пак се връща на белези. Но трябва да си 100% сигурен колко зъба си прехвърлил в момента.
Оле мале.Аз не бих се навил
И какво предлагаш да се направи тогава в тази ситуация,да отворя мотора наново ли ?
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
kapanec_72 написа:520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
Няма гаранция! Гаранция ще има ако ги сменяш в техния сервиз, той си ги сменя сам.
- kapanec_72
- Потребител
-
520_i написа:kapanec_72 написа:520_i написа:Един приятел ги сменя миналото лято, взе всичко от Дару Кар за около 600лв.
Няма гаранция! Гаранция ще има ако ги сменяш в техния сервиз, той си ги сменя сам.
не затази гаранция питах а за гаранция като марка
0897058321
10 мнения
• Страница 1 от 1