неми работи клиуча за отваряне и затваряне на вратите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- brigadira
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320д 2004 150коня
неми работи клиуча за отваряне и затваряне на вратите
колеги имам един вапрос ключа ми се прецака преди година и не знам как да го оправя колата е Е39 а ключа е от тези с трите копчета.За отваряне е едното другото за затваряне а третото е за багажника както си работеше и спря бяха ми казали че били с някакви вални тези ключове данеби нешто да се е разкодирал ако може някои да помогне щте сам мн благодарен
Последна промяна brigadira на 31 Мар 2010, 16:39, променена общо 1 път
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Re: неми работи клиуча за отваряне и затваряне на вратите
Ей колега вземи поправи малко правописа, че едвам прочетох какво си написал.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- motomaniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
LZ1MDZ
За контакт - 0888 408 234 Митко
За контакт - 0888 408 234 Митко
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Колега те на всички ни ключовете са с три копчета. Ако ключа ти е като долния на снимката, за да излъчи тия "някакви вални" може би трябва някакво захранване, така че пробвай да смениш батерията. Ако ключа ти е като ромбоидния на снимката не се опитвай да го отваряш и да търсиш батерия вътре. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- lp_play
-
-
- Кара: lp_play вече не посещава този саит
brigadira написа:колеги имам един вапрос ключа ми се прецака преди година и не знам как да го оправя колата е Е39 а ключа е от тези с трите копчета.За отваряне е едното другото за затваряне а третото е за багажника както си работеше и спря бяха ми казали че били с някакви вални тези ключове данеби нешто да се е разкодирал ако може някои да помогне щте сам мн благодарен
PeeP написа:Колеги как ли не пробвах и няма никав признак на животПоследна надежда в софия
брато4ка чети внимателно:
влизаш в колата и затваряш всички врати, вкарваш ключа и даваш на контакт, после вадиш ключа и натискаш и ЗАДЪРЖАШ!!!! копчето за отключване, ДО КАТО ГО ДЪРЖИШ!!! -> натискаш 3 пъти копчето за азключване, и след това чакаш още 5-10 сек и чак тогава го пускаш това копче (за отключване)
1 сек след това колата ще се заключи и отключи, после (ако имаш и др ключ независимо 4е си работи) не пипаш нищо електронно (включително и не отваряш врати!!) и правиш същата процедура и с другия ключ, без този момент дето даваш на контакт, после все още не пипаш нищо елекронно и не отваряш врати (щото пак се псукат лампите и те се оправляват от електроника) натискаш в купето коп4ето за отключване и заключване, и си готов

ако това не помогне има само 2 при4ини:
или не го пражиш както съм го написал
или ключа ти се е скапал
- brigadira
- Потребител
-
колега значи ключа ми е като този втория от доло не ронбоидния а другия ама моя няма такава червена ланпичка и незнам зашто виждалсам други ключове такива те имат а моя няма ама си работеше преди и изведнаш спря смених батерията пак неработеше взех чисто новия резервен ключ и тои е така без ланпичка и тои не бачка и на него сложих друга батерия и пак слабо ште пробвам с това разпознаване на ключа да видя какво ште стане и ште пиша пак благодаря за сега колеги за инфото 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
brigadira написа:колега значи ключа ми е като този втория от доло не ронбоидния а другия ама моя няма такава червена ланпичка и незнам зашто виждалсам други ключове такива те имат а моя няма ама си работеше преди и изведнаш спря смених батерията пак неработеше взех чисто новия резервен ключ и тои е така без ланпичка и тои не бачка и на него сложих друга батерия и пак слабо ште пробвам с това разпознаване на ключа да видя какво ште стане и ште пиша пак благодаря за сега колеги за инфото
Съжелявам за

- lp_play
-
-
- Кара: lp_play вече не посещава този саит
brigadira написа:колега значи ключа ми е като този втория от доло не ронбоидния а другия ама моя няма такава червена ланпичка и незнам зашто виждалсам други ключове такива те имат а моя няма ама си работеше преди и изведнаш спря смених батерията пак неработеше взех чисто новия резервен ключ и тои е така без ланпичка и тои не бачка и на него сложих друга батерия и пак слабо ште пробвам с това разпознаване на ключа да видя какво ште стане и ште пиша пак благодаря за сега колеги за инфото
еи мен! намерих ти и клип баце

http://www.youtube.com/watch?v=O-TI1jc_nbA
пича там малко не се вкарва в детаили ама аз това предишното постче дато ти вкарах е покраи мно'о щателен експаримент

ПС: по ми е ясно ти к'во си искал да кажеш от колкото тея дето спомена'ат думички като "неграмотно"
ПС2: Хора! (сега ще пиша грамотно, за да ми схванат) господинът с проблема, не му е от полза да е грамотен за да се оправи! Човекът има проблем с регистрацията на ключа си и задава въпрос (с огромна нотка уважение!!!) във форум за автомобили. Сега ще проверя, но доколкото си спомням... не сме във форум по литература!?! Нали? Аз лично ще имам на предвид (ако реша да пиша на вас) да съм културен, но едва ли.. понеже ми е достатъчно досадно че вместо "В" и "Ж" на клавиатурата, трябва да натискам респективно: "W" и "V"! Както и да търся по половин час други букви, за да не пиша цифри вместу тях, защото, въпреки че си развалям ПРАВИЛНОТО писане, се съобразявам с модераторите, макар че не ми е ясно защо с тези правила за кирилицата, насаждат у хората умраза към наща мила и красива кирилица! ... Може би не усъзнават че такъв е ефектът!? Сега спирам, че от много култура ще взема да намразя колата си и ще ми се струва задръстена ... също като литературата.
Благодаря за вниманието
- brigadira
- Потребител
-
значи хора имам бмв от 2 години вав този форум сам от 2 дена не сам тук да се карам с никои това е наи лесното защто се дразните с мен сега севте пиша на кирилица и ми е малко трудно вие го напрвихте на политически проблем човека по горе ви писа мн ясно ако можете да помогнете го направете ако ли не акал не искам ако имате пари даите че тоя месец дадох за окачване 1200лв извинявам се ако сам засегнал някои но ми писна да слушам обиди по мои адрес ана колегата горе сам му мн благодарен за обарнатото внимание 

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Доколкото си спомням има някакво гаражно сервизче около Овча Купел, колегата Chegevara дойде от Мюнхен да си направи ключ тук за много малко пари и остана доволен от хората там. Питай го за координати предполагам, че щом правят чисто нов ключ включително първоначално кодиране ще се оправят и с твоя проблем
- Spawn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
- Мечтае да кара: ...вече го кара :)
Колега имах същия проблем (Е46), уж бях сменил преди 4-5 мес. батерията и преди два дена спря да ми работи дистанционното.Днеска купих нова, да видя дали ще се оправи ама ЦЪ...не знаех за така нареченото "разпознаване", хубаво , че го има форума...направих това, което е написал по-горе колегата , за което много му благодаря и се получи...бях се много депресирал.

12 мнения
• Страница 1 от 1