Изгни ми ауспуха
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Изгни ми ауспуха
Колеги от 6 месеца някъде карам с изгнило задно гърне... то не че лошо щото се чува като формула 1
ама...
неска я гледах отдолу и установих че най-задното гърне е цепнато. Има само задни гърнета афтърмаркет при които се реже между средното гърне и се слага само задно ама при мен това не става. Тръбата която излиза от средното гърне (с форма на U) също е нагнила и е въпрос на време кога ще ми падне. Има ли някои който е сменял цялата генерация и колко струва това? Евентуално може да се отреже след катализатора и от там да се завари середно и задно гърне. До там не е толкоз изгнило. Итнресува ме препоръка за цена и марка. С удоволсвие си бих купил задно гърне Eisenmann щото много яко бръмчи
ама те не предлагат коплект средно и задно..
Понеже искам да карам колата още поне 50 000км или 2г (което настъпи първо) съм готов да дам не повче от 600-700лв за целия ремонт на ауспуха.
Някой сменял ли е такива неща?
Колата е BMW
520i
(530i ше е следващата!)

неска я гледах отдолу и установих че най-задното гърне е цепнато. Има само задни гърнета афтърмаркет при които се реже между средното гърне и се слага само задно ама при мен това не става. Тръбата която излиза от средното гърне (с форма на U) също е нагнила и е въпрос на време кога ще ми падне. Има ли някои който е сменял цялата генерация и колко струва това? Евентуално може да се отреже след катализатора и от там да се завари середно и задно гърне. До там не е толкоз изгнило. Итнресува ме препоръка за цена и марка. С удоволсвие си бих купил задно гърне Eisenmann щото много яко бръмчи

Понеже искам да карам колата още поне 50 000км или 2г (което настъпи първо) съм готов да дам не повче от 600-700лв за целия ремонт на ауспуха.
Някой сменял ли е такива неща?
Колата е BMW

520i

(530i ше е следващата!)

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Изгни ми ауспуха
колега имам читаво задно гърне от 520 оригинално, ако ти трябва драсни лс
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: Изгни ми ауспуха
И аз имам читаво задно гърне даже имам цяла генерация срязана на две без катализатор от 520i 97г. ,ако имаш интерес пиши ми на ЛС да се разберем за цена!!! 

3 мнения
• Страница 1 от 1