проблем каре маховик висящ лагер ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- angelm5
- Потребител
-
- Кара: bmw 520i 98g. kombi
- Мечтае да кара: м5
проблем каре маховик висящ лагер ?
бмв е 39 98г. 2000i 150кс. комби . като вклуча на задна скорост и почна да пускам саединителя и посе пак го натисна се усешта и чува пречукване .Или по надолниште на парва като пусна гаста пак се усешта как преуква доста силно . Същто като включа на четварта или пета скорост с повече гас на по ниска скорост се усешта едно буботене в купето и колата трудно се наема .

Последна промяна angelm5 на 26 Яну 2010, 17:04, променена общо 1 път
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: проблем помагаите колеги !!!!
За сервиз си колега.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Маховик,съединител,каре или висящ лагер.Отиди да ти видят колата в сервиз.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз като карам независимо на коя скорост като си махна крака от газта се чува едно причукване,после като настапя нищо не се чува , не е маховик щото на е36-ца дето имах беше заминал и знам как прилашква ... гуменото каре казаха че е здраво уж, но само с поглед не са го разглобвали ...остава казвате висящ лагер - малко повече инфо за него може ли?
за 525д става въпрос с ръчни скорости ,на 220 000км реални ако не ме е излъгал швабата
п.с. Сега прочетох че след 2000г нямат висящ лагер остава да е карето на кардана - отпред до скоростната кутия или от зад до кардана едно оъ двете ще е ... или 180лв или 420лв
колега оправи си заглавието на темата примерно - Проблем маховик,каре,висящ лагер?
за 525д става въпрос с ръчни скорости ,на 220 000км реални ако не ме е излъгал швабата

п.с. Сега прочетох че след 2000г нямат висящ лагер остава да е карето на кардана - отпред до скоростната кутия или от зад до кардана едно оъ двете ще е ... или 180лв или 420лв

колега оправи си заглавието на темата примерно - Проблем маховик,каре,висящ лагер?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
проверете си гуменото каре може да не е разкъсано, но се получава един луфт от едни демферчета където минават болтовете през него и дзънка... другото е планките които държат генерацията
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
5 мнения
• Страница 1 от 1