Bulins, доверени сервизи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Bulins, доверени сервизи
Здравейте,
Вчера пред блока някой съсед, който явно се е учил да паркира ми е задрал задна лайсна. Около 50 см черта. Днес ходих в Булинс, за оглед и ми посочиха няколко доверени сервизи. Изобщо разправията е голяма за една драскотина/черта , както искате го наречете. Има вариант колата да бъде пръсната и в сервиз посочен от мен , след което да изпратя проформа фактура. Всъщност за 3 години от както съм им клиент не съм имал щети и следователно не бях минавал цялата тази тромава процедура. Въпроса ми е , къде може да ми пръснат елемента ( задна лайсна ) в рамките на 1 ден и разбира се да получа фактура.
Ще съм много благодарен за мнения и идеи по въпроса.
Благодаря.
Вчера пред блока някой съсед, който явно се е учил да паркира ми е задрал задна лайсна. Около 50 см черта. Днес ходих в Булинс, за оглед и ми посочиха няколко доверени сервизи. Изобщо разправията е голяма за една драскотина/черта , както искате го наречете. Има вариант колата да бъде пръсната и в сервиз посочен от мен , след което да изпратя проформа фактура. Всъщност за 3 години от както съм им клиент не съм имал щети и следователно не бях минавал цялата тази тромава процедура. Въпроса ми е , къде може да ми пръснат елемента ( задна лайсна ) в рамките на 1 ден и разбира се да получа фактура.
Ще съм много благодарен за мнения и идеи по въпроса.
Благодаря.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Bulins, доверени сервизи
Колега в техния сервиз Тандер бачкат добре там съм карал кола и за 4 дена ми пръснаха преден капак. За най сигурно питай брокера при който си се застраховал за сервиз или звънни в самата компания да ти дадат повече инфо. Аз бих ти препоръчал тандера защото имам от там впечатления.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
dbanchev написа:Колега в техния сервиз Тандер бачкат добре там съм карал кола и за 4 дена ми пръснаха преден капак. За най сигурно питай брокера при който си се застраховал за сервиз или звънни в самата компания да ти дадат повече инфо. Аз бих ти препоръчал тандера защото имам от там впечатления.

- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Колеги,
Предстои ми да си взема възлагателно писмо от Булинс за пребоядисване на доста детайли. Няма някакви сериозни поражения или изчуквания, но има доста за боядисване на одраскани детайли: предна и задна броня, предна дясна врата, задна дясна врата, преден ляв калник, преден десен калник, заден десен калник, капачки на огледалата и десен праг. Мисля да се пазаря със сервиза да доплатя и да я боядисат цялата стига да не ми иска прекалено много отгоре над платеното от Булинс. Вие как мислите да я пребоядисам цялата или само частично? Също така трябва да си избера от доверените им сервизи за които си нямам и на идея кой как работи. Гледах един от сервизите ЕТ КИС - СЛАВЧО БАЙКУШЕВ понеже ми е близко в кв. Симеоново. Някакви отзиви? Ако можете да ми препоръчате някой сервиз ще се радвам. Списъка на сервизите: http://bulins.com/files/servizi_Sofia_adresi_19.02_.2014_.pdf мога да ползвам тези на които за код 301 пише да.
Предстои ми да си взема възлагателно писмо от Булинс за пребоядисване на доста детайли. Няма някакви сериозни поражения или изчуквания, но има доста за боядисване на одраскани детайли: предна и задна броня, предна дясна врата, задна дясна врата, преден ляв калник, преден десен калник, заден десен калник, капачки на огледалата и десен праг. Мисля да се пазаря със сервиза да доплатя и да я боядисат цялата стига да не ми иска прекалено много отгоре над платеното от Булинс. Вие как мислите да я пребоядисам цялата или само частично? Също така трябва да си избера от доверените им сервизи за които си нямам и на идея кой как работи. Гледах един от сервизите ЕТ КИС - СЛАВЧО БАЙКУШЕВ понеже ми е близко в кв. Симеоново. Някакви отзиви? Ако можете да ми препоръчате някой сервиз ще се радвам. Списъка на сервизите: http://bulins.com/files/servizi_Sofia_adresi_19.02_.2014_.pdf мога да ползвам тези на които за код 301 пише да.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
За сервизите не знам как работят, но при толкова много детайли задължително да я минат цялата 
П.С. Интересно ми е как застрахователя ти е признал накуп толкова много на брой щети?

П.С. Интересно ми е как застрахователя ти е признал накуп толкова много на брой щети?

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- mermenkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d e39
Ми като завеждах щетите и на мен ми казаха ааааа толкова детайли трябва на събрание да решим, даде ми номер на щета и телефон и каза да звънна след два дни в централата. Звъня днес диктувам щетата и един приятен женски гъсец ми каза всички претенции са удобрени, заповядайте да си получите възлагателното писмо
п.с. И мен ми се ще цялата да я пръсна, но зависи колко пари ще ми искат да доплатя.... а и се надявам поне на едно добро мнение за сервиза

п.с. И мен ми се ще цялата да я пръсна, но зависи колко пари ще ми искат да доплатя.... а и се надявам поне на едно добро мнение за сервиза

6 мнения
• Страница 1 от 1