Bulins, доверени сервизи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD 2008 235 hp
Детайли за колата: М sport

Bulins, доверени сервизи

Мнение от moleo » 29 Дек 2009, 11:46

Здравейте,

Вчера пред блока някой съсед, който явно се е учил да паркира ми е задрал задна лайсна. Около 50 см черта. Днес ходих в Булинс, за оглед и ми посочиха няколко доверени сервизи. Изобщо разправията е голяма за една драскотина/черта , както искате го наречете. Има вариант колата да бъде пръсната и в сервиз посочен от мен , след което да изпратя проформа фактура. Всъщност за 3 години от както съм им клиент не съм имал щети и следователно не бях минавал цялата тази тромава процедура. Въпроса ми е , къде може да ми пръснат елемента ( задна лайсна ) в рамките на 1 ден и разбира се да получа фактура.
Ще съм много благодарен за мнения и идеи по въпроса.

Благодаря.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: Bulins, доверени сервизи

Мнение от dbanchev » 04 Яну 2010, 17:50

Колега в техния сервиз Тандер бачкат добре там съм карал кола и за 4 дена ми пръснаха преден капак. За най сигурно питай брокера при който си се застраховал за сервиз или звънни в самата компания да ти дадат повече инфо. Аз бих ти препоръчал тандера защото имам от там впечатления.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 05 Яну 2010, 6:00

dbanchev написа:Колега в техния сервиз Тандер бачкат добре там съм карал кола и за 4 дена ми пръснаха преден капак. За най сигурно питай брокера при който си се застраховал за сервиз или звънни в самата компания да ти дадат повече инфо. Аз бих ти препоръчал тандера защото имам от там впечатления.

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 20 Мар 2014, 10:24

Колеги,
Предстои ми да си взема възлагателно писмо от Булинс за пребоядисване на доста детайли. Няма някакви сериозни поражения или изчуквания, но има доста за боядисване на одраскани детайли: предна и задна броня, предна дясна врата, задна дясна врата, преден ляв калник, преден десен калник, заден десен калник, капачки на огледалата и десен праг. Мисля да се пазаря със сервиза да доплатя и да я боядисат цялата стига да не ми иска прекалено много отгоре над платеното от Булинс. Вие как мислите да я пребоядисам цялата или само частично? Също така трябва да си избера от доверените им сервизи за които си нямам и на идея кой как работи. Гледах един от сервизите ЕТ КИС - СЛАВЧО БАЙКУШЕВ понеже ми е близко в кв. Симеоново. Някакви отзиви? Ако можете да ми препоръчате някой сервиз ще се радвам. Списъка на сервизите: http://bulins.com/files/servizi_Sofia_adresi_19.02_.2014_.pdf мога да ползвам тези на които за код 301 пише да.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
Мечтае да кара: Z8

Мнение от Alexch » 20 Мар 2014, 14:38

За сервизите не знам как работят, но при толкова много детайли задължително да я минат цялата :yes:

П.С. Интересно ми е как застрахователя ти е признал накуп толкова много на брой щети? :dunno:
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 20 Мар 2014, 14:59

Ми като завеждах щетите и на мен ми казаха ааааа толкова детайли трябва на събрание да решим, даде ми номер на щета и телефон и каза да звънна след два дни в централата. Звъня днес диктувам щетата и един приятен женски гъсец ми каза всички претенции са удобрени, заповядайте да си получите възлагателното писмо :mhihi:

п.с. И мен ми се ще цялата да я пръсна, но зависи колко пари ще ми искат да доплатя.... а и се надявам поне на едно добро мнение за сервиза :roll:
Изображение

Назад към E39