Въпрос за Ремус на 520 ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за Ремус на 520 ?
Здравейте колеги,
преди време имах проблем с катализатора на 520ката и го махнах - сега е с резонаторно гърне вместо него , но звука на колата се промени доста.Преди си ръмжеше сравнително добре а сега нищо подобно само свисти , предполагам знаете как е като се смени с резонатор.
Мисля че дойде ред за някое задно гърне , но тук и идва върпоса ми - ще има ли добър звук , да не гърми само или пък да стане много шумна , което не желая !
Нека който има мнение по темата или е с ремус да сподели.
Благодаря предварително
преди време имах проблем с катализатора на 520ката и го махнах - сега е с резонаторно гърне вместо него , но звука на колата се промени доста.Преди си ръмжеше сравнително добре а сега нищо подобно само свисти , предполагам знаете как е като се смени с резонатор.
Мисля че дойде ред за някое задно гърне , но тук и идва върпоса ми - ще има ли добър звук , да не гърми само или пък да стане много шумна , което не желая !
Нека който има мнение по темата или е с ремус да сподели.
Благодаря предварително
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Въпрос за Ремус на 520 ?
имам катализатор от 520, на 160 000 реални беше когато го махнах, ако имаш нужда.. и не махаи оригиналното гърне, съвет, а не е като да не съм патил 

Благодаря колега и аз също не искам да махам задното гърне понеже си е оригинално и не искам Турски боклуци а що до друг катализатор не искам да слагам защото има осезаема разлика с Резонатора т.е доволен съм от него просто мислих за подобряване на звука , но маи така ще си остане ...
Мерси все пак
Мерси все пак

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
като го махна, поотпуши ли се колата а ;Р
Мойта леко се поотпуши като че ли в ниските обороти на високите предавки. Може и да си въобразявам ама така ми се стори. От към звук не усещам някаква осезаема промяна, сложиха ми някво добро резонаторно гърне за 110 лв а имаше и за 39
предполагам че това може да има значение

Ами сега е много по-добре от преди - осезаема разлика.Явно е бил много зле катализатора и като го махнах колата все едно че се освободи от нещо което и е пречило да върви нормално.Много съм доволен от страна на вървенето без него - съвета ми е който не го е махнал и има съмнения че няма много ряз колата - да го маха 

6 мнения
• Страница 1 от 1