Помпички за чистачките Tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помпички за чистачките Tds
Здравейте,проблемът ми е,че ми изгоряха и двете помпички за водата на чистачките!От около2 седмици търся някакви по-евтини варианти от 102 левовите за 1 бр,помпички от Найси кар Пловдив!Проблема,е че не ми се дават 200 лева за 1 шепа пластмаса,та въпроса ми е ,има ли някакъв по-евтин вариант!Ще съм благодарен на всеки съвет!
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Re: Помпички за чистачките Tds
Бах мама му 200 лв за тия лай.а.Ми колега втора ръка кво има да го мислиш?
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
M_krika написа:Бах мама му 200 лв за тия лай.а.Ми колега втора ръка кво има да го мислиш?
Доста морги пообиколих,но без резултат!
И на мен ми бяха изгорели и двете
Колата ми е същата e39 525тдс touring. Най-евтиния вариант е от http://www.euro07.bg/index.php Взех си от там и съм много доволен. Цената беше допустима, но не помня колко. Провери и виж. Успех 

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
viewtopic.php?f=15&t=146284 - питай тука. Пичът е много точен, ама не ми се чете сега пак цялата тема, дали ги е продал вече...
- martinvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 LCI
- Детайли за колата: 2011г, 143hp
Тези помпички поне при мен се скапаха 3 пъти и ми писна да ги купувам оригинални. Вземам си на Валео по 20 лв бройката.
Между другото защо 2 ? Би трябвало да имаш една на смесителя и 2 долу в основното казанче.
Между другото защо 2 ? Би трябвало да имаш една на смесителя и 2 долу в основното казанче.
martinvn написа:Тези помпички поне при мен се скапаха 3 пъти и ми писна да ги купувам оригинални. Вземам си на Валео по 20 лв бройката.
Защото колата е комби

За Е34 на предните чистачки стават помпичките от VW пасат, но са с различни букси. За задното стъкло (комби) би трябвало да е същото, но не съм сигурен.
tsb_bg написа:За Е34 на предните чистачки стават помпичките от VW пасат, но са с различни букси. За задното стъкло (комби) би трябвало да е същото, но не съм сигурен.
Точно заради теи букси,стандартните са по 102 лв!Даже мисля,че не са и бошови!Мисля днес да отскоча до Евро 07 и ще пиша какво е станало!Благодаря на всички!
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колега помпичките ?????? ТА ТЯ Е ЕДНА ПОМПИЧКА за колата да не става дума за дюзите на капака??? те са пара стото са с подгреване ако имаш ксенон има допалнителна помпичка за праскане ама и двете да умрат от веднъж

- miroalpina
- младши ентусиаст
-
а и колегите ти казват верно от пасат , голф4 помпите са еднакви 

miroalpina написа:колега помпичките ?????? ТА ТЯ Е ЕДНА ПОМПИЧКА за колата да не става дума за дюзите на капака??? те са пара стото са с подгреване ако имаш ксенон има допалнителна помпичка за праскане ама и двете да умрат от веднъж![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две са,една за предните чистачки и една за задната!Колата е комби!
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Колега не са две защото колата е комби, а са две защото едната е за интензивно миене т.е. концентрат, а другата си е се за разредена течност за чистачки. малката става от голф 4 аз я сменях преди три дни.
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
КАЛИН ПЕЕВ
колега ето за това уважавам мнението но хора които знаят за какво говоря

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2