Шум от гуми или лагери
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
Шум от гуми или лагери
Здравейте колеги.
Много търсих в търсачката,но не открих нищо по моя проблем с шума в гумите или от лагери. Ходих при двама майстори и единия казва гуми другия лагер,и аз незнам какво да правя.Общо взето симтомите са такива-шума започва от 60км/ч и не спира на никаква скорост,дори не намалява.На мен ми прелича на виене на лагер,но не се променя при завой ни на ляв ни на десен,без значение на скорост ли съм или не.Затова започнах да мисля да не би да е висящ лагер,понеже ми е първа кола със задно и не знам какви са му симтомите.
Ще съм благодарен на всички мнения.
P.S. Забравих да пиша,че задницата на колата е леко отворена,ако има значение
Много търсих в търсачката,но не открих нищо по моя проблем с шума в гумите или от лагери. Ходих при двама майстори и единия казва гуми другия лагер,и аз незнам какво да правя.Общо взето симтомите са такива-шума започва от 60км/ч и не спира на никаква скорост,дори не намалява.На мен ми прелича на виене на лагер,но не се променя при завой ни на ляв ни на десен,без значение на скорост ли съм или не.Затова започнах да мисля да не би да е висящ лагер,понеже ми е първа кола със задно и не знам какви са му симтомите.
Ще съм благодарен на всички мнения.
P.S. Забравих да пиша,че задницата на колата е леко отворена,ако има значение
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Шум от гуми или лагери
Mario Pankov написа:ако я вдигнеш на крик и завъртиш гумата, би трябвало да го усетиш.

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Re: Шум от гуми или лагери
Mario Pankov написа:Задните по-трудно, но ако я вдигнеш на крик и завъртиш гумата, би трябвало да го усетиш.
ама преди да дадеш газ отвътре,изключи ASC-то,да не тупнеш от крика

3 мнения
• Страница 1 от 1