съвет за типтроник е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kreatin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3-E83-3d, E61-530xd
съвет за типтроник е39
колеги искам да попитам какви са признаците за маслото на скоростната кутия - типтроник - че е за смяна и ако евъзможно колегите с типтроник от София които са сменяли маслото да кажат в кои сервиз
да не правим компромиси с колите си
Re: съвет за типтроник е39
На скоростната кутия има табелка с данните за нея. Ако е зелена (а като гледам годината на производство която си посочил сигурно е такава) е с така нареченото "Life Time" масло, което БИ ТРЯБВАЛО да не се сменя. Аз лично ти препоръчвам да провериш при оторизиран дилър каква ти е кутията и с какво масло е и ДА ГО СМЕНИШ ЗАЕДНО С ФИЛТЪРА независимо какво е.
Така поне ще знаеш от къде почваш, а и по източеното масло ще добиеш представа за състоянието на кутията.
Така поне ще знаеш от къде почваш, а и по източеното масло ще добиеш представа за състоянието на кутията.
- kreatin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3-E83-3d, E61-530xd
да и на мен ми казаха че не се сменя но имам лек удар като включва на трета,когато ги превключвам ръчно го няма,провериха я за грешки няма
да не правим компромиси с колите си
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колега кутиятя е GM HYDRAMATIC виж стикера на кутиятя там е номера на маслото кажи си номера и ти казвам маслото веднага , филтара само оригинал с г-рата и болтовете смяната не е шега ако искаш остави gsm на лс и ще се чуем
моито го смених щом купих колата разликата е ОГРОМНА така че не се колебай дали да го сменяш филтара и маслото 

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
320 лева в Дару кар всичко
6 мнения
• Страница 1 от 1