Въпрос за окачването!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Въпрос за окачването!
Здравейте, колеги! Решил съм да свалям колата с 3-4см. и искам да знам дали ще стане само със спортни пружини или трябва да купя и амортисьори! Ако може да препоръчате нещо /марка, модел/ ще съм благодарен много!
Колата маи няма да е карам зимата и ще си я пипна малко за пролета! 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Re: Въпрос за окачването!
пичага имам М техник окачване, а там амортесиорите и прожините не са такива като на стандартното окачване, т.е не може да сложиш прожина обикновена на М Техник амортесиори, и обратното
ако имаш интерес пиши, ще измислиме хубава цена за окачването,
внос от германия е
внос от германия е
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:пичага имам М техник окачване, а там амортесиорите и прожините не са такива като на стандартното окачване, т.е не може да сложиш прожина обикновена на М Техник амортесиори, и обратното
внос от германия е
Еми един мой познат ми каза, че става само със смяна на пружини и аз доста се учудих и затова питам тук, където мненията са много по-компетентнни!

Колега имаш лс!

Последна промяна JOTTO_DEL на 21 Окт 2009, 22:24, променена общо 2 пъти
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Колеги никой ли не е със спортно окачване ?
Искам да помоля колегите със спортно окачване да споделят с какво са и дали са доволни, за да мога да преценя какво да и слагам! Ще съм ви страшно благодарен!

Искам да помоля колегите със спортно окачване да споделят с какво са и дали са доволни, за да мога да преценя какво да и слагам! Ще съм ви страшно благодарен!

- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
Ми колега аз съм с такова окачване и не съм много очарован ,колата е ниска закача при малки неравности и трябва да се внимава да не стане някоя беля, возията е доста твърда в сравнение със стандартното окачване,усеща се почти всяка неравност обаче на хубав път е много добре доста устоичива е колата и стабилна в завой така че ти си решаваш какво искаш.
Колата си е заводски така с М пакет
Колата си е заводски така с М пакет
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
Мой приятел е със спортно окачване на 528 (м техник) и много псува защото му се разказва играта в София, но както каза колегата по горе за извънградско е уникално. Ако го караш в града не си разваляй кефа от возията, а иначе за цената ще го питам колко е и ще ти кажа 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
пратих ти ЛС с цена
все пак това си е М техник оригинално окачване
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:пратих ти ЛС с цена
Колега нищо несъм получил все още!

Иначе е ясно, че цената ще е подобаваща, но за оригинално окачване е нормално!

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Ами и аз имам опит, пружините бяха Eibach, пауър флекс тампони, реактивната щанга и тя някаква сериозна, амортисьорите билщайн - жълти някакви спортни. Обаче всичо това на Е46. Ефекта в завой е поразителен. На магистрала също усещането и поведението на колата е невероятно. Задирах на някои легнали полицаи и това ме дразнеше. После жената се размрънка че е бременна и не може да се вози в лагерна количка. Махнах пружините за да дигна малко колата, сложих оригиналните. Роди се детето и след това взех Е39 и сега се возя с кеф.
Eibach имат китове за сваляне на колата и на тях си пише колко сантиметра отнемат. Лично аз вече се наиграх с разни тройки за "яздене" и сега съм минал на петица за "возене"... надявам се след 2-3 години да се метна на седмица за "кеф"
Заключението е че докато си млад и ти е кеф да се друсаш, после остаряваш, излиза ти шкембе, задомяваш се и .... просто се возиш.
Eibach имат китове за сваляне на колата и на тях си пише колко сантиметра отнемат. Лично аз вече се наиграх с разни тройки за "яздене" и сега съм минал на петица за "возене"... надявам се след 2-3 години да се метна на седмица за "кеф"

Заключението е че докато си млад и ти е кеф да се друсаш, после остаряваш, излиза ти шкембе, задомяваш се и .... просто се возиш.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Glamav написа:Ами и аз имам опит, пружините бяха Eibach, пауър флекс тампони, реактивната щанга и тя някаква сериозна, амортисьорите билщайн - жълти някакви спортни. Обаче всичо това на Е46. Ефекта в завой е поразителен. На магистрала също усещането и поведението на колата е невероятно. Задирах на някои легнали полицаи и това ме дразнеше. После жената се размрънка че е бременна и не може да се вози в лагерна количка. Махнах пружините за да дигна малко колата, сложих оригиналните. Роди се детето и след това взех Е39 и сега се возя с кеф.
Много добре казано.при мен се получи горе-долу така,само че шкембе нещо не ми излиза

Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Glamav написа:Ами и аз имам опит, пружините бяха Eibach, пауър флекс тампони, реактивната щанга и тя някаква сериозна, амортисьорите билщайн - жълти някакви спортни. Обаче всичо това на Е46. Ефекта в завой е поразителен. На магистрала също усещането и поведението на колата е невероятно. Задирах на някои легнали полицаи и това ме дразнеше. После жената се размрънка че е бременна и не може да се вози в лагерна количка. Махнах пружините за да дигна малко колата, сложих оригиналните. Роди се детето и след това взех Е39 и сега се возя с кеф.
Подкрепям те напълно! Еми маи ще слагам спортно окачване докато нямам жена и деца ще му се кефя пък после дал господ на 7-ца да се яхна!

- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
presko79 написа:Glamav написа:Ами и аз имам опит, пружините бяха Eibach, пауър флекс тампони, реактивната щанга и тя някаква сериозна, амортисьорите билщайн - жълти някакви спортни. Обаче всичо това на Е46. Ефекта в завой е поразителен. На магистрала също усещането и поведението на колата е невероятно. Задирах на някои легнали полицаи и това ме дразнеше. После жената се размрънка че е бременна и не може да се вози в лагерна количка. Махнах пружините за да дигна малко колата, сложих оригиналните. Роди се детето и след това взех Е39 и сега се возя с кеф.
Много добре казано.при мен се получи горе-долу така,само че шкембе нещо не ми излиза
Нямате шкембета щото сте млади още

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Еми аз ги минах,иначе за седма серия отдавна се оглеждам,ама нещо не ми стиска все ощеGlamav написа:presko79 написа:Glamav написа:Ами и аз имам опит, пружините бяха Eibach, пауър флекс тампони, реактивната щанга и тя някаква сериозна, амортисьорите билщайн - жълти някакви спортни. Обаче всичо това на Е46. Ефекта в завой е поразителен. На магистрала също усещането и поведението на колата е невероятно. Задирах на някои легнали полицаи и това ме дразнеше. После жената се размрънка че е бременна и не може да се вози в лагерна количка. Махнах пружините за да дигна малко колата, сложих оригиналните. Роди се детето и след това взех Е39 и сега се возя с кеф.
Нямате шкембета щото сте млади ощеще ви питам като минете 30
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
740 иА в8, това е колата ..всичко друго е илюзия ...
звук вървеж ръмжене, един път се живее

звук вървеж ръмжене, един път се живее

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2