Помощ-някакво пукане в дясно на предницата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ-някакво пукане в дясно на предницата
За пореден път се убеждавам, че майсторите едно оправят, друго чупят. Както и да е, реших да сменям носачите на предницата, прав и крив, левите и десните, по препоръка на майстора, също така и биалетките (при положение, че в Даруто преди месец ми бяха казали, че е за смяна само кривия носач в ляво). Та смених ги, Лемфьордер ужким сложил, и сега като навивам пълен ляв на място при маневриране и започна леко да връщам се започва едно пукане отпред в дясно, направо ме побърква.Направих реглаж на преден и заден мост в Даруто някъде към 150 лв. никаъв ефект, питам от какво е това пукане, клатят главите
. Ако някой може да каже на какво се дължи, мерси предварително, или поне някой читав майстор, който да я прегледа! 

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
колега може да е от биалетката въпреки че си я сменил и аз като теб уж смених всичко след 3 дена е такова пукане като твойто от дясно отидох в сервиза и се оказа че биалетката не била читава смениха ми я безплатно рекламация
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
dmxl написа:колега може да е от биалетката въпреки че си я сменил и аз като теб уж смених всичко след 3 дена е такова пукане като твойто от дясно отидох в сервиза и се оказа че биалетката не била читава смениха ми я безплатно рекламация
По-скоро са ти ги разменили лява с дясна. Поне 80% от майсторите незнаят, че биалетките са лява и дясна.

5 мнения
• Страница 1 от 1