Алуминиеви(масивни) капачки BMW за вентили
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Алуминиеви(масивни) капачки BMW за вентили
Днес ми доставиха поръчаните капачки за вентили
http://eftini.com/kapachki-za-ventil-bm ... 8283f8c432
ето линка обаче ми се струват много тежки мисля,че са някъде между 25 и 50 грама .Някой има ли представа дали това може да си окаже влияние при по голяма скорост...те едва ли не са тежки като баланси...?
http://eftini.com/kapachki-za-ventil-bm ... 8283f8c432
ето линка обаче ми се струват много тежки мисля,че са някъде между 25 и 50 грама .Някой има ли представа дали това може да си окаже влияние при по голяма скорост...те едва ли не са тежки като баланси...?
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Абе пич,копелетата свалят волана през прозореца,ти си ги замислил тия капачки дето ще им се порадваш докато си в движение и като спреш -повече няма и да ги 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
I.V.G. написа:Абе пич,копелетата свалят волана през прозореца,ти си ги замислил тия капачки дето ще им се порадваш докато си в движение и като спреш -повече няма и да ги
Те пък щото са много скъпи.
По твоята логика, дай да сваляме броните, огледалата, касетофоните, летите джанти, да ударим по няколко джизгии с пирона от край до край... и да караме колите като дараци.
Иначе, капачките са яки, и аз ще си взема, но наистина ще трябва допълнителен баланс, ако наистина едната е 50г.
Въпреки, че много ме съмнява да са чак толкова тежки.Нали са алуминиеви?
Да алуминиеви са.В online магазина пише,че са 100гр 4те, но в пратката пишеше,че са 200 гр ...незнам.Иначе всички сте прави предполагам с по-нещо
вярно,че мн се набиват на очи и сами те канят да ги краднеш - точно затова съм ги прежалил и старите стоят в пепелника
и точно това сега ме спира пък да им оправям балнсите щото скоро може да се окаже,че трябва да ходя за втори път
или в другия случай да си взема още 2-3 комплекта
.btw да ми ги доставят от пещера ми взеха 5 лв и 40 стотинки !!!!лудница ...та те са 4.90лв

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
benzinoo написа: .btw да ми ги доставят от пещера ми взеха 5 лв и 40 стотинки !!!!лудница ...та те са 4.90лв
Че те от ebay идват за 6.60лв с доставката http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=BMW+va ... &_osacat=0
Даже повечето се продават с ключе за затягане против кражба

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
benzinoo написа: ,даже малко неестествно седят ако има по-малки някаде, веднага ще ги сменя.
даже много неестествено.... цигания, а в Сф му викат пернишки тунинг

Аз си бях взел на HAMANN никелирани от 1 сайт ми ги доставиха на следващия ден. Направо умирах от кеф как седят, вярно само аз си ги забелязвах ама
Но отидох на море, колата на платен паркинг до плажа отстрани и последния ден, в който си тръгвах спрях за 1 час на неплатен паркинг и все си мислих, че ще ги откраднат. Е като се върнах се оказах прав
Направо ми стана лошо и досега не мога да ги преживея 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
benzinoo написа:....тази нощ са ги откраднали ...

- bush
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 Контакт
- Мечтае да кара: Набурсучен и надъхано стягащ се Баварец :)
- Детайли за колата: ниска, по завоите писка и много и стиска ;)
Re: Алуминиеви(масивни) капачки BMW за вентили
Ами колеги аз си купих от бг сайт и след около месец ми тупнаха от едната страна и двете капачки. Прибрах си другите две и си взех нов комплект различен от предния (сега се оглеждам, дано не си видя моите някаде) и за сега нямам проблеми
.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2