автокаско КЪДЕ - актуални мнения
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
автокаско КЪДЕ - актуални мнения
Колеги настипи момента отново да инвестирам в застраховката. До сега бях в Армеец, но ще ги сменям. Дайте инфо как е по другите компании.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега ако не си изпуснал влака, прави си Валутно каско в Булинс - и като стане нещо си правиш колата в ДаруКар, какво по убаво 

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз от армеец съм доволен ... но колегата щом не е , остава варианта булинс. другите не стават . не ходи в евроинс и уника.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
В никакъв случей Български имоти ,нищто не плащат и са много несериозни
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
бул инс валутно ама имат ограничение на годините иначе са перфектни от към оценка обаче бавят кеша при експертна оценка булстрад биват и уника от части
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Аз съм много доволен от Лев Инс вече 2 год съм при тях и не съм имал никакви проблеми. Плащат добре и имат доста доверени сервизи в цяла София, които работят добре.
- BaVaRiShaN^E39
- Потребител
-
каско
колега аз съм към Левинс ако искаш пиши на ЛС да ти обясна мисля че дават най - добра оферта и като цена а и после като подръжка
аз лично съм доволен от тях.

Аз съм поредня фанатик на тема БМВ.Това си е чиста страст, пристрастяването става мигновенно и трае вечно.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
M_krika написа:В никакъв случей Български имоти ,нищто не плащат и са много несериозни
Български имоти имах "щастието" един дето ме удари да се разправям с тях, не си прави там застраховка.
сега като си смениш застрахователя ще разбереш какво си изгубил,но след като си решил....
НИКОГА АМА НИКОГА не ДЗИ,ще си проклинаш дните.На мен понеже за това че купих колата от една автокъща ми дадоха отстъпка 18% и аз се навих(все пак каското ми беше 1020лв).за една година изподрасках колата,ударих я в един знак и т.н.,заведоха ми щетите и викат "донеси фактури ние ще ти платим",носа фактури от сервиз за 1100лв с подробно описание,човекочасове,материали и те "да добре чакай!"Срока е 2. раб седмици,след повече от 4 раб. седмици ми преведоха 650лв
.ходих писах жалба ама все тая.с мин кола бях Бул инс-средна работа,сега с тая съм в армеец и има няколко щети за завеждане ,като платят ще пиша.
Иначе колега щом си решил да сменяш армееца не падай по долу от Лев инс че ще береш ядове.
НИКОГА АМА НИКОГА не ДЗИ,ще си проклинаш дните.На мен понеже за това че купих колата от една автокъща ми дадоха отстъпка 18% и аз се навих(все пак каското ми беше 1020лв).за една година изподрасках колата,ударих я в един знак и т.н.,заведоха ми щетите и викат "донеси фактури ние ще ти платим",носа фактури от сервиз за 1100лв с подробно описание,човекочасове,материали и те "да добре чакай!"Срока е 2. раб седмици,след повече от 4 раб. седмици ми преведоха 650лв

Иначе колега щом си решил да сменяш армееца не падай по долу от Лев инс че ще береш ядове.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
BMW-E39 написа:колега ако не си изпуснал влака, прави си Валутно каско в Булинс - и като стане нещо си правиш колата в ДаруКар, какво по убаво

!

- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
валутно в бул инс
а ако колата ти е малко по стара пак може но с одобрение на регионалния на бул инс примерно за клон триадица
ако иска6 пи6и на лс да ти дам кординати на 4овек.
а ако колата ти е малко по стара пак може но с одобрение на регионалния на бул инс примерно за клон триадица
ако иска6 пи6и на лс да ти дам кординати на 4овек.
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Bavarcho написа:BMW-E39 написа:колега ако не си изпуснал влака, прави си Валутно каско в Булинс - и като стане нещо си правиш колата в ДаруКар, какво по убаво
![]()
![]()
![]()
!
А някой ще ми обясни ли понятието "валутно каско" тъй като съм доста далече от тази материя?
The Ultimate Driving Machine
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4