пиксели мид
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
пиксели мид
След поредното ходене на автомивка изчезнаха някой пиксели от мид-а, просто са го напраскали със спрей за табло и от тогава вече месец е така, както съм показал на снимките. Сутрин всички пиксели работят като се стопли някой ги няма, напоследък забелязах че все по рядко се възстановяват пикселите.
Имали оправия или трябва и тук нов лентов кабел или нов мид? Ако се разглоби и почисти дали ще стане? има ли смисъл да се занимавам ...?
Четох за лентовия кабел на таблото, че се сменя ,но за мид-вете не съм запознат.
благодаря ви

Имали оправия или трябва и тук нов лентов кабел или нов мид? Ако се разглоби и почисти дали ще стане? има ли смисъл да се занимавам ...?
Четох за лентовия кабел на таблото, че се сменя ,но за мид-вете не съм запознат.
благодаря ви

проблема не ти е от автомивката
вътре в дисплея има една "гумена"платка,която като я напече жегата и се разлепва,не прави контакт и затова се губят пиксели......често срещан проблем при автомобили с дигитални дисплей.......като стане хладно сичко се работи
отваряш,натискаш въпросната гума и се оправя
Не го обясних хич правилно,ама

вътре в дисплея има една "гумена"платка,която като я напече жегата и се разлепва,не прави контакт и затова се губят пиксели......често срещан проблем при автомобили с дигитални дисплей.......като стане хладно сичко се работи

отваряш,натискаш въпросната гума и се оправя

Не го обясних хич правилно,ама

- don_mimo
- ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Каквото и да притискаш, няма да се оправи.
Проблема, както и при борд компютрите е в лентовия кабле, но вярвай ми, смяната муе такъв гърч, че просто не си струва труда и цената на кабела.по-добре си намери нов МИД от някоя морга
Проблема, както и при борд компютрите е в лентовия кабле, но вярвай ми, смяната муе такъв гърч, че просто не си струва труда и цената на кабела.по-добре си намери нов МИД от някоя морга

- don_mimo
- ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1