регулиране на фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
регулиране на фаровете
имам въпросче, отидох в сервиз и се помъчиха да регулират фаровете да светят като хората а не да заслепявам шофьорите ...
оказа се ,че на десния фар там където се регулира със шестограм врътката за наляво надясно неработи, тоест върти се непркъснато но фара не се мести наляво надясно, отначало и другата врътка нагоре надолу също неискаше да сработна и да мести фара, в последствие се пооправи малко ...
та може ли да се оправи да работят настройката на фара или нов требва да се купи? не съм наясно как точно е принципа на действие и затова питам
за е39 2001г фейслифт фар говорим ,без фабричен ксенон ... от вътре се местят нагоре надолу до 2 степен ,така 4е тези машинки работят ...
4акам предложения или идеи
признавам си не съм ползвал търсачката ,но ако има некаде писано може да дадете линк. благодаря ви
оказа се ,че на десния фар там където се регулира със шестограм врътката за наляво надясно неработи, тоест върти се непркъснато но фара не се мести наляво надясно, отначало и другата врътка нагоре надолу също неискаше да сработна и да мести фара, в последствие се пооправи малко ...
та може ли да се оправи да работят настройката на фара или нов требва да се купи? не съм наясно как точно е принципа на действие и затова питам

за е39 2001г фейслифт фар говорим ,без фабричен ксенон ... от вътре се местят нагоре надолу до 2 степен ,така 4е тези машинки работят ...
4акам предложения или идеи
признавам си не съм ползвал търсачката ,но ако има некаде писано може да дадете линк. благодаря ви
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Ами докато си пишеше поста можеше спокойно да потърсиш с търсачката...щеше да ти отнеме по малко време със сигурност !!!
Напиши в търсачката "Водачи фарове" или "Регулиране фарове " и ти гарантирам за поне 10 теми
Напиши в търсачката "Водачи фарове" или "Регулиране фарове " и ти гарантирам за поне 10 теми
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
hellsgate написа:да не са ти счупени пласмасите които се прикрепят за рефлектора
Точно за тях става въпрос
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
окс благодаря, но като не ти е позволено да се ровиш в нета от работа немаш много време за търсачката ...
извинявам се за това ...
може да я заключвате темата
извинявам се за това ...
може да я заключвате темата

5 мнения
• Страница 1 от 1