ASC Проблем ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
ASC Проблем ???
Колеги поизчетох по темата, но неможах да разбера за какво става въпрос. Та карам си аз тази вечер и влязох в неголяма дупка по нашите пътища и тъкмо се тюхках за дупката и се сетих, че има изкуствено препятствие, набих рязко спирачки, преминах и забелязах, че ми свети лампата "ASC". Палих-гасих автомобила и тя не изгасва.Пише, че може да е скъсано жило, но го проверих и не е. Също става въпрос и за датчик, но на мен лампата "ABS" не свети. От какво може да идва проблема ?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Между дебитомера и дроселовата клапа на всмукателните колектори има една клапа,отгоре й има едно жило-провери да не се е измъкнало.Имал съм подобен случай. 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ivanov 530d написа:Между дебитомера и дроселовата клапа на всмукателните колектори има една клапа,отгоре й има едно жило-провери да не се е измъкнало.Имал съм подобен случай.

- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
ASC
Колеги значи гледах жилото, но незнам в какво състояние трябва да бъде.Дърпах и от двете страни и си е здраво.Наистина има някаква хлабина, но незнам колко трябва да е тя и също така в какво положение трябва да е тази клапа, за да опитам ръчно да я дръпна ако мога и да видя дали е от това или нещо луфт да обера направо незнам вече.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега имах същия проблем. Жилото ми се беше скъсало и след смяната му проблема изчезна провери го внимателно да не е скъсано, наи добре го свали, така може да се е скъсало и да е блокирало и да ти се струва, че е здраво както беше при мен.
- anzak
- старши ентусиаст
-
ASC проблем
И аз имах същият проблем и се оказа някакво жило. И според мен е най-добре да го свалиш и да го огледаш добре, за да си сигурен дали жилото е скъсано или не.
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- anzak
- старши ентусиаст
-
10 мнения
• Страница 1 от 1