голям проблем!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e39 99'

голям проблем!!!

Мнение от DeLSoL » 18 Юни 2009, 21:18

Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Re: голям проблем!!!

Мнение от joropc » 18 Юни 2009, 21:22

DeLSoL написа:Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?

Ами отключи с ключа и после дано ти падат седалките,защото иначе........не ми се мисли

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 18 Юни 2009, 21:23

С ключа колега??? ключалки нямаш ли? вкарваш и отключваш...какъв е проблема не мога да разбера?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 18 Юни 2009, 21:25

joropc написа:
DeLSoL написа:Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?

Ами отключи с ключа и после дано ти падат седалките,защото иначе........не ми се мисли

За какво му е да му падат седалките? Нали и на багажника може да си отключи с ключа механично?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0i, E61 530xd
Мечтае да кара: Турбо Комби :-)

Мнение от denis_dimirev » 18 Юни 2009, 21:25

Колега освен заден страничен прозорец за момента не мога да се сетя.
След като немеца не е предвидил ключалка на нашите хубавици :(
Дано не съм прав и има друг начин но аз я имам само от два месеца и друг начин не ми е познат

Успех

Потребител
Аватар
Кара: e39 99'

Мнение от DeLSoL » 18 Юни 2009, 21:28

аз си имам ключалки ама не става с тях,иначе се сетих,че сигурно от там се откл'чва....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 18 Юни 2009, 21:33

DeLSoL написа:аз си имам ключалки ама не става с тях,иначе се сетих,че сигурно от там се откл'чва....

Как така не става? Ключа ти не върти в нито една ключалка или върти но не отключва?!? Обяснявай по подробно ако искаш някой да ти помогне,не ни карай да ти вадим думите с ченгел

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '520D 00'
Мечтае да кара: х6
Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.

Мнение от gorota » 18 Юни 2009, 21:37

DeLSoL написа:аз си имам ключалки ама не става с тях,иначе се сетих,че сигурно от там се откл'чва....
:shock: еба мааааму как да не ства.
BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 18 Юни 2009, 21:39

im0tep написа:
joropc написа:

За какво му е да му падат седалките? Нали и на багажника може да си отключи с ключа механично?

EDIT:Моя грешка.Забравих за ключалката нa багажника

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 18 Юни 2009, 21:48

На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 18 Юни 2009, 22:10

Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.

Има логика в цялата работа,за да можеш поне да си отвориш багажника и да си оправиш акумулатора...ама хайде някой да ми каже защо Ханс е решил да не се отключва с ключа(механично) поне шофьорската врата като няма акумулатор??? По принцип ключалката няма общо с акумулатора...тя си отключва и заключва по механичен път чрез лостова система...но да си призная не съм пробвал дали без акумулатор може да се отключи шофьорската врата.Още утре ще пробвам на моята ,че ме заинтригува :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Воденичаров » 18 Юни 2009, 22:18

im0tep написа:
Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.

Има логика в цялата работа,за да можеш поне да си отвориш багажника и да си оправиш акумулатора...ама хайде някой да ми каже защо Ханс е решил да не се отключва с ключа(механично) поне шофьорската врата като няма акумулатор??? По принцип ключалката няма общо с акумулатора...тя си отключва и заключва по механичен път чрез лостова система...но да си призная не съм пробвал дали без акумулатор може да се отключи шофьорската врата.Още утре ще пробвам на моята ,че ме заинтригува :roll:

Нямам представа защо е така. Освен това ключалките на вратата и на багажника са различни. Сервизния ключ (тоя сивичкия) не отваря багажника.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от im0tep » 18 Юни 2009, 22:25

Воденичаров написа:
im0tep написа:

Нямам представа защо е така. Освен това ключалките на вратата и на багажника са различни. Сервизния ключ (тоя сивичкия) не отваря багажника.

Не са различни колега :) С оригиналния ключ се отваря навсякъде а сервизния е направен умишлено така.С него не можеш да отключиш жабката и багажника с цел когато я оставиш в сервиз да не могат да бъркат там :) За това и се казва сервизен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Воденичаров » 18 Юни 2009, 22:31

im0tep написа:
Воденичаров написа:
im0tep написа:

Не са различни колега :) С оригиналния ключ се отваря навсякъде а сервизния е направен умишлено така.С него не можеш да отключиш жабката и багажника с цел когато я оставиш в сервиз да не могат да бъркат там :) За това и се казва сервизен :)

Е то ясно, ама щом единия ключ влиза само в едната, а другия отваря и двете, значи имат някаква разлика. Намам предвид принципа на действие - там не съм компетентен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E70 4.0d и F15 M50d
Мечтае да кара: BMW

Мнение от M_krika » 18 Юни 2009, 22:31

Аз пък това не знаех ,4е е за тази цел сервизния ключ :shock:
Колега викай ключар тогава 6том не може да отключи6
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

Следваща

Назад към E39