голям проблем!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DeLSoL
- Потребител
-
- Кара: e39 99'
голям проблем!!!
Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: голям проблем!!!
DeLSoL написа:Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?
Ами отключи с ключа и после дано ти падат седалките,защото иначе........не ми се мисли
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
joropc написа:DeLSoL написа:Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?
Ами отключи с ключа и после дано ти падат седалките,защото иначе........не ми се мисли
За какво му е да му падат седалките? Нали и на багажника може да си отключи с ключа механично?
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Колега освен заден страничен прозорец за момента не мога да се сетя.
След като немеца не е предвидил ключалка на нашите хубавици
Дано не съм прав и има друг начин но аз я имам само от два месеца и друг начин не ми е познат
Успех
След като немеца не е предвидил ключалка на нашите хубавици

Дано не съм прав и има друг начин но аз я имам само от два месеца и друг начин не ми е познат
Успех
- DeLSoL
- Потребител
-
- Кара: e39 99'
- im0tep
- старши ентусиаст
-
DeLSoL написа:аз си имам ключалки ама не става с тях,иначе се сетих,че сигурно от там се откл'чва....
Как така не става? Ключа ти не върти в нито една ключалка или върти но не отключва?!? Обяснявай по подробно ако искаш някой да ти помогне,не ни карай да ти вадим думите с ченгел
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
DeLSoL написа:аз си имам ключалки ама не става с тях,иначе се сетих,че сигурно от там се откл'чва....

BMW
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
im0tep написа:joropc написа:DeLSoL написа:Някой има ли идея как да си вляза в колата като съм заключил и след това махнах акомулатора и затворих багажника?!?
За какво му е да му падат седалките? Нали и на багажника може да си отключи с ключа механично?
EDIT:Моя грешка.Забравих за ключалката нa багажника
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.
Има логика в цялата работа,за да можеш поне да си отвориш багажника и да си оправиш акумулатора...ама хайде някой да ми каже защо Ханс е решил да не се отключва с ключа(механично) поне шофьорската врата като няма акумулатор??? По принцип ключалката няма общо с акумулатора...тя си отключва и заключва по механичен път чрез лостова система...но да си призная не съм пробвал дали без акумулатор може да се отключи шофьорската врата.Още утре ще пробвам на моята ,че ме заинтригува

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
im0tep написа:Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.
Има логика в цялата работа,за да можеш поне да си отвориш багажника и да си оправиш акумулатора...ама хайде някой да ми каже защо Ханс е решил да не се отключва с ключа(механично) поне шофьорската врата като няма акумулатор??? По принцип ключалката няма общо с акумулатора...тя си отключва и заключва по механичен път чрез лостова система...но да си призная не съм пробвал дали без акумулатор може да се отключи шофьорската врата.Още утре ще пробвам на моята ,че ме заинтригува
Нямам представа защо е така. Освен това ключалките на вратата и на багажника са различни. Сервизния ключ (тоя сивичкия) не отваря багажника.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Воденичаров написа:im0tep написа:Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.
Нямам представа защо е така. Освен това ключалките на вратата и на багажника са различни. Сервизния ключ (тоя сивичкия) не отваря багажника.
Не са различни колега

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
im0tep написа:Воденичаров написа:im0tep написа:Воденичаров написа:На моята като няма акумулатор ми работи само ключалката на багажника. На вратата не действа. Ако си с комби - курец.
Не са различни колегаС оригиналния ключ се отваря навсякъде а сервизния е направен умишлено така.С него не можеш да отключиш жабката и багажника с цел когато я оставиш в сервиз да не могат да бъркат там
За това и се казва сервизен
Е то ясно, ама щом единия ключ влиза само в едната, а другия отваря и двете, значи имат някаква разлика. Намам предвид принципа на действие - там не съм компетентен.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Аз пък това не знаех ,4е е за тази цел сервизния ключ
Колега викай ключар тогава 6том не може да отключи6

Колега викай ключар тогава 6том не може да отключи6
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3