има ли батерия ромбоидния ключ на Е39 03г
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
има ли батерия ромбоидния ключ на Е39 03г
Здравейте колеги,някой може ли да ме светне какви са батериите на ромбоидния ключ на е39-ка 2003-та, и как се сменят? трябва ли после да се препрограмира ключът ? Чувал съм, че нямяли батерии и се зареждал сам когато го ползваш.аз го ползвам постоянно,но от няколко дни ми прави номера. иначе си пали колата с него няма проблеми 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
ами нали постоянно карам с него кво му станаmad_presley написа:Има батерия, но не се сменя (принципно).Зарежда се като вкараш ключа в патрона

- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
аз сега карам с резервния на есен щте ги правя тези интервенцииWALL написа:ogi dog написа: ами нали постоянно карам с него кво му станаПробвай го програмирай на ново, но ако само единия програмираш другия няма да работи дистанционното... трябва и двата един след друг
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7

- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7[/quote] аз сега карам с резервния на есен щте ги правя тези интервенции
значи като свърша с първия ключ, и за 10 сек. трябва да направя и другия
ще има играчка
[/quote]
Днес го пробвах с един приятел да обуча и двата ключа. Става ако и двамата правите същото едновременно. Накрая колата се заключва и отключва 2 пъти, ако опита е успешен. Ние двамата точно по едно и също време задържажме отварянето и после по едно и също време цъквахме на затварянето. Така може и да ти е по-лесно

Днес го пробвах с един приятел да обуча и двата ключа. Става ако и двамата правите същото едновременно. Накрая колата се заключва и отключва 2 пъти, ако опита е успешен. Ние двамата точно по едно и също време задържажме отварянето и после по едно и също време цъквахме на затварянето. Така може и да ти е по-лесно

7 мнения
• Страница 1 от 1