Слагане на CD
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Слагане на CD
Здравейте колеги, имам едно въпросче.Колата ми е 525 tds 2000г. но няма CD, искам да сложа но се чудя как да го поставя за да не стои грозно.Имам предвид че в момента радиото ми е на две нива предполагам досещате се какво искам да ви кажа.Къде трябва да го сложа горе дето е за касетките или по-долу дето е и за станциите на радиото.Можа да ви се стори глупав въпроса ми но от скоро имам Е39.
- bulletspeed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540IA m62b44 e36 320i m50b20
- Мечтае да кара: m1
Здрарей колега, има едни панели който се слагат на обикновен касетофон защото целият касетофон на е39 се води тлйн дим. http://www.janus-design.net/english/e39 ... e/l002.jpg панела издлежда ето така има и други размери смисал и за нормално касетофони. Панела не е много скъп 30-40 лв май беше ,но ще те излъжа не знам точно. Има и друг вариянт купуваш си чейнджър оригинален. аз лично си купих един фм трансмисер с мп4 и сам много доволен чесно да ти кажа качеството е супер и можеш и клипове да си гледаш! http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26um%3D1 трасмисера е около 50-тина лева има го на мадрид го гледах преди канала малко от страната на мтела. Успех дано съм ти бил полезен
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
На мен също ми казаха за такъв трансмитер, но един казва че е много хубаво качеството друг ми вика не се чува добре.И аз незнам на какво да сложа, иска ми се да сложа едно pionner. 

Фм-трансмитер
Колега,извинявам се,че ти ползвам темата,но имам същиат проблем с моята е39-ка та въпроса ми е тоя трансмитер отзад където се захваща за запалката тялото върти ли се,че нали се сещаш как са е39-ките да не стои екрана надоло :Д
Мерси предварително.
Мерси предварително.
НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА КАЖЕШ ТОВА,КОЕТО НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СИ ПОМИСЛИШ !
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега моя съвет е да си купиш оригинално ЦД ,цените паднаха ,много за по 250-300 лв има .Всичко друго не изглежда добре ,с трасмитера пробвал съм от 25 до 100 лв цена на модела ,шуми и пука 

Нищо лично ,Просто бизнес !
i4koo написа:Колега моя съвет е да си купиш оригинално ЦД ,цените паднаха ,много за по 250-300 лв има .Всичко друго не изглежда добре ,с трасмитера пробвал съм от 25 до 100 лв цена на модела ,шуми и пука
Да но нали въпроса е да не се разваля оригиналната визия на таблото..поне аз така искам де

НЕ СЕ СРАМУВАЙ ДА КАЖЕШ ТОВА,КОЕТО НЕ СЕ СРАМУВАШ ДА СИ ПОМИСЛИШ !
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
NEMEZIS написа:i4koo написа:Колега моя съвет е да си купиш оригинално ЦД ,цените паднаха ,много за по 250-300 лв има .Всичко друго не изглежда добре ,с трасмитера пробвал съм от 25 до 100 лв цена на модела ,шуми и пука
Да но нали въпроса е да не се разваля оригиналната визия на таблото..поне аз така искам де
Ми да де,купуваш си оригинално СД и не се променя визията на таблото.Даже мисля ,че са много под 250-300 лв....за по 200 лв има чейнджари вече
Ето тука има снимки как изглежда с касета и как с оригинално СД http://bmw.dulaine.com/tips/all_radios.htm
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
NEMEZIS написа:i4koo написа:Колега моя съвет е да си купиш оригинално ЦД ,цените паднаха ,много за по 250-300 лв има .Всичко друго не изглежда добре ,с трасмитера пробвал съм от 25 до 100 лв цена на модела ,шуми и пука
Това има в предвид колегата @i4koo !
Под оригинално ЦД визира наистина оригинално ... на BMW

Така и визията си остава оригинална !
...
Наистина с оригинално е супер, но от къде може да се купи. Втора употреба CD вече половин година не мога да намеря.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
За Пловдив намерих оригинално CD в Nicy Car, но беше 500лв- втора ръка.Е гледах ги преди 5-6 месеца. 

- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
JoRkAtA_pld написа:За Пловдив намерих оригинално CD в Nicy Car, но беше 500лв- втора ръка.Е гледах ги преди 5-6 месеца.
Пусни в раздела "Купува" че търсиш CD и мисля , че ще се уредиш

- Bavarian motor
- Потребител
-
Re: Слагане на CD
Здравеите искам и аз да си сложа обикновено CD но незнам от куде взема тъкув панел знаете ли нешто повече ? Блогадаря предварително.
- NicKo_8
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d,Peugeot 407SW
- Мечтае да кара: BMW E61
Re: Слагане на CD
Можеш да си поръчаш от Петров Електроника:
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... 0%BB+BMW+5
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... 0%BB+BMW+5
The Power of Dreams!
14 мнения
• Страница 1 от 1