проект мултимедия в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
проект мултимедия в Е39
здравете колеги, решилсъм да сложа мултимедиен хардиск в колата и да го вържа през аудио и видео входа на навигацията. въпросният хардиск се управлява с малко дистанционно управление и така кеф ви музика, клипове филми, снимки в 1-терабаит
задължително 6те кача подробно инфо и снимки как е станало, но ме притеснява как ще се справи хардиска с вибрациите по време на движение и дали няма да се скапе прекалено бързо?

задължително 6те кача подробно инфо и снимки как е станало, но ме притеснява как ще се справи хардиска с вибрациите по време на движение и дали няма да се скапе прекалено бързо?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
на устроиството пише само MEDIA MATE и товае представлява кутия в която се поставя хардиска с максимален капацитет 1-терабаит
снимки утре

снимки утре

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Е що си взе най-евтиния
Този няма AV чинчове, има само S-Video изход.Определено ще видиш зор, ако не знаеш какво да правиш.
Аз също се заглеждах по такива шукарийки и даже си бях харесал ето този http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534892 защото има AV изход и си е марка.

Този няма AV чинчове, има само S-Video изход.Определено ще видиш зор, ако не знаеш какво да правиш.
Аз също се заглеждах по такива шукарийки и даже си бях харесал ето този http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534892 защото има AV изход и си е марка.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
mad_presley написа:Е що си взе най-евтиния![]()
не е този брат, има си и A/V, RGB,HDMI,VGA. а дистанционното е малко по голямо от обикновенна запалка
http://www.dealsdirect.com.au/p/media-m ... mi-cvbs-1/
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Охо, взе ли го вече диска или не си го купил още. Дай да вържим едно от тия малките PC-та на VIA с SSD диск и ще го направим както си трябва
Ще нагласим и управлението да става през IBUS-а и получаваш перфектна мултимедия в колата.

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
- poklonnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: сгодни женици
hrpopov217 написа:Вижте тук един вариант за намаляване на вибрациите при монтиране на хард диск в автомобил

хитро
e-30 forever
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
днес не ми доставиха диска , обещаха за утре на обяд
6е сложа хардиск за лаптоп защото имат анти шок протекшън и са по издражливи и по безшумни 

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Gemar написа:Охо, взе ли го вече диска или не си го купил още. Дай да вържим едно от тия малките PC-та на VIA с SSD диск и ще го направим както си трябваЩе нагласим и управлението да става през IBUS-а и получаваш перфектна мултимедия в колата.
още събирам информация и мисля варянти, това ще е следващия ъпдеит които смятам да се опитам да направя с твоя помощ разбирасе.
но това ще отнеме повече време и допълнителни инвестиции, но и не е невазможно, и ще се получи перфектно

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
Gemar написа:Охо, взе ли го вече диска или не си го купил още. Дай да вържим едно от тия малките PC-та на VIA с SSD диск и ще го направим както си трябваЩе нагласим и управлението да става през IBUS-а и получаваш перфектна мултимедия в колата.
още събирам информация и мисля варянти, това ще е следващия ъпдеит които смятам да се опитам да направя с твоя помощ разбирасе.
но това ще отнеме повече време и допълнителни инвестиции, но и не е невазможно, и ще се получи перфектно

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
NAPSTERS написа:...да си управляваш уиндолс през I-BUS
Това е правено и правено, въпросът е, че изисква много силни познания в С+ и iBUS

И още много, много в yahoo groop HackTheIBus.
Там съм ги признал за тотални откачалки.Сменя се самото LCD на дисплея с такова, което поддържа по-висока резолюция, защото Windows изглежда гадно на оригиналния дисплей.
Ако ще тръгваш по този път, задължително трябва да се регистрираш в HackTheIBus, но да знаеш, че има огромна вероятност да не одобрят регистрацията ти.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2