колеги интересуваме следното:
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
колеги интересуваме следното:
мойта 39 2003 година има система за телефон, обаче го няма апарата и не мога да разбера какъв да сложа...предполагам че е моторола V 50, като гледам букста на кабела и стойката на подлакътника, но не съм сигурен и не мога да намеря такъв апарат.Нека ако някои има идея какъв е апарата да сподели.
КОЛАТА ДА Е БМВ... ЖЕНАТА ДА Е РУСА...УИСКИТО ДА Е ДЖАК ДАНИЕЛС
Re: колеги интересуваме следното:
marky написа:мойта 39 2003 година има система за телефон, обаче го няма апарата и не мога да разбера какъв да сложа...предполагам че е моторола V 50, като гледам букста на кабела и стойката на подлакътника, но не съм сигурен и не мога да намеря такъв апарат.Нека ако някои има идея какъв е апарата да сподели.
Аз имам такава конзоло именно за малката Моторола, която от вече година си ползвам. Купих си я от немски аукцион, с преинсталиран софтуер на БМВ, за да може да се ползва с компютъра.
Можеш ли да ни покажеш снимки на конзолата? Така ще можем да ти помогнем.
Поздрави
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И моята е с "липсваща" моторола.Ама където и да съм питал не мога да я намеря.Май беше V50.Модел около 2000 г.Но се разколебах да си търся.За какво ми е още един тел. и още един номер?За да го ползавм само в колата?Както един колега писа,телефона ми е от толкова много години и всички ми го знаят.Кой ще ме търси на новия номер и за какво?Излишно е според мен.

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз го имам и ползвам вече от 1 година и нещо и съм супер доволен. Единственото, което му липсва е аларма. Но реално погледнато удобството в колата е неописуемо, браузването през дисплея на километража, през BC-а, смс-ите, гласовото набиране, управлението през волана, качеството...
Този телефон не е случаен и БМВ са се погрижили да съответства на качеството на колата. Също така много стилно стои в подлакътника.
Аз друг не ползвам, но доколкото чух МТел имали туин карти, така че можеш да си го държиш в колата с едната карта и да имаш идентична карта във всекидневния телефон.
След като свикнах с това удобство докато карам, не мога да си представя да карам с телефон в ръка, докато карам постоянно си говоря с някого и така е още по-приятно... Но е разбира се въпрос на вкус, много хора държат на нов и изискан телефон, а аз не съм такъв
Поздрави
П.С. - ето един линк за закупуването на телефона:
http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-BMW-Motorola-V50-100-Funktion-OVP-TOP_W0QQitemZ380123797449QQihZ025QQcategoryZ9355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem[/url]
Този телефон не е случаен и БМВ са се погрижили да съответства на качеството на колата. Също така много стилно стои в подлакътника.
Аз друг не ползвам, но доколкото чух МТел имали туин карти, така че можеш да си го държиш в колата с едната карта и да имаш идентична карта във всекидневния телефон.
След като свикнах с това удобство докато карам, не мога да си представя да карам с телефон в ръка, докато карам постоянно си говоря с някого и така е още по-приятно... Но е разбира се въпрос на вкус, много хора държат на нов и изискан телефон, а аз не съм такъв

Поздрави
П.С. - ето един линк за закупуването на телефона:
http://cgi.ebay.de/ORIGINAL-BMW-Motorola-V50-100-Funktion-OVP-TOP_W0QQitemZ380123797449QQihZ025QQcategoryZ9355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem[/url]
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
stasko5 написа:Дублираш си сим картата и когато те търсят звъни в колата а не гсм-а. За тва е тоя телефон.
А тва е интересно,не го знаех.А и двата ли звънят едновременно или само тоя в колата?

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Пренасочват се обажданията към която искаш. Става много бързо през телефона като се качиш в колата. Абе имаше фитки там но не помня как става. Най добре питай в някой Мтел или глобул. Струва почти нищо дублирането и си е кеф.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Ivo_Borisov написа:А тва е интересно,не го знаех.А и двата ли звънят едновременно или само тоя в колата?
Доколкото сам чувал от колеги , звънят и двата и който дигнеш от там провеждаш разговора

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Sesko написа:Ivo_Borisov написа:А тва е интересно,не го знаех.А и двата ли звънят едновременно или само тоя в колата?
Доколкото сам чувал от колеги , звънят и двата и който дигнеш от там провеждаш разговора
Аха мерси колега!Сега вече телефон в колата ми изглежда добра идея

Услугата се нарича EXTRA SIM
получавате втора SIM карта, която слагате в колата и при входящо овикване звънят и двата телефона.
Когато се приеме обаждането от единия, другия спира да звъни
Не се пренасочват разговори и не се правят допълнителни настройки по телефоните (освен запис на телефоните в новия SIM)
Втората SIM карта носи тарифата и настройките на основната
За удоволствието се заплаща такса (около 7 лв.на месец)
http://www.mtel.bg/corporate/services/extra_sim.php?
получавате втора SIM карта, която слагате в колата и при входящо овикване звънят и двата телефона.
Когато се приеме обаждането от единия, другия спира да звъни
Не се пренасочват разговори и не се правят допълнителни настройки по телефоните (освен запис на телефоните в новия SIM)
Втората SIM карта носи тарифата и настройките на основната
За удоволствието се заплаща такса (около 7 лв.на месец)
http://www.mtel.bg/corporate/services/extra_sim.php?
12 мнения
• Страница 1 от 1