плочката на гнп

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

плочката на гнп

Мнение от wladio » 10 Май 2009, 22:45

пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 10 Май 2009, 22:55

1.Като ти чета въпроса, не съм много сигурен дали трябва да пипате ГНП -то и плочката. Настройката е много финна, и трябва да пипа човек който е много в час. Иначе има много изписано по тази тема.
2.Едното интерколера, а другия ако не се бъркам е масления.
Последна промяна Venkata на 10 Май 2009, 22:58, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 10 Май 2009, 22:56

колега плочка викат на електронното управление на гнп,намирасе директно вьрху гнп захванато с 3 болта с торкс глава т-30 и един сервизен болт за които трябва спец.ключ или камьк за гедоре н-7.моят сьвет е да не пипаш гнп ако нямаш достатьчни познания,а 1-я радиатор е интеркулера а другия е масления

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Re: плочката на гнп

Мнение от anzak » 11 Май 2009, 13:43

wladio написа:пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????

радиатора от дясно е интерколера от ляво масления радиатор и не барай гнп-то сам най малко ти трябва диагностична програма поддържаща живи данни

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Re: плочката на гнп

Мнение от **Novobraneca » 11 Май 2009, 13:44

anzak написа:
wladio написа:пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????

радиатора от дясно е интерколера от ляво масления радиатор и не барай гнп-то сам най малко ти трябва диагностична програма поддържаща живи данни
:yes:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Назад към E39