плочката на гнп
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
плочката на гнп
пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
1.Като ти чета въпроса, не съм много сигурен дали трябва да пипате ГНП -то и плочката. Настройката е много финна, и трябва да пипа човек който е много в час. Иначе има много изписано по тази тема.
2.Едното интерколера, а другия ако не се бъркам е масления.
2.Едното интерколера, а другия ако не се бъркам е масления.
Последна промяна Venkata на 10 Май 2009, 22:58, променена общо 2 пъти
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
колега плочка викат на електронното управление на гнп,намирасе директно вьрху гнп захванато с 3 болта с торкс глава т-30 и един сервизен болт за които трябва спец.ключ или камьк за гедоре н-7.моят сьвет е да не пипаш гнп ако нямаш достатьчни познания,а 1-я радиатор е интеркулера а другия е масления
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: плочката на гнп
wladio написа:пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????
радиатора от дясно е интерколера от ляво масления радиатор и не барай гнп-то сам най малко ти трябва диагностична програма поддържаща живи данни
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: плочката на гнп
anzak написа:wladio написа:пичове,кажете кое точно по гнп е прословутата плочка-имаме вариант да свалямe,но да сме сигурни-пластмасовото правоъгълно нещо на гнп ли е или кое?????иииии да питам какви са тия '''радиатори отпред в подкалниците пред гумите-ако са радиатори,поне не мен на тва ми приличат?????
радиатора от дясно е интерколера от ляво масления радиатор и не барай гнп-то сам най малко ти трябва диагностична програма поддържаща живи данни

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
5 мнения
• Страница 1 от 1