Мнения за е39 525 ТДС от 98 година
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- lunatic_525
- Потребител
-
Мнения за е39 525 ТДС от 98 година
Моля дайте мнение за БМВ 525 ТДС от 98 година,плюсове и минуси...благодаря предварително!

НЕ Е С ДЕСЕН ВОЛАН СНИМКИТЕ СА ПРИМЕРНИ!!!! 

Последна промяна lunatic_525 на 28 Апр 2009, 17:40, променена общо 1 път
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Единственият минус които се вижда на снимките ли4но според ме е 4е е комби ина4е вси4ко и е 6 на колата по снимките
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
11 годишен дизел, имам авер със същия тдс лето 98' но лимозина, тои за 1 година мина към 60 000 км, и така нататъка, какво остава тогава за 11 години 

Гласувах с "Много Добър" , защото екземпляра ми изглежда такъв в сравнение с други TDS-и. Иначе в сравнение с другите рановидности на Е39 бих гласувал с другия възмовен отговор , който си дал.
ПС: @BMW-E39 всеки навърта различни километри за една година. Това , че твоя приятел е навъртял 60 000 км. за една година , неозначава , че всеки върти по толкова и предполагам много добре го знаеш. Аз например на Е39-та , която се продава в подписа ми за вече за почти година и половина , още не съм и навъртял 10 000 км. , а дори и ходих един път до морето с нея.Така , че за всяка кола е индивидуално.
ПС: @BMW-E39 всеки навърта различни километри за една година. Това , че твоя приятел е навъртял 60 000 км. за една година , неозначава , че всеки върти по толкова и предполагам много добре го знаеш. Аз например на Е39-та , която се продава в подписа ми за вече за почти година и половина , още не съм и навъртял 10 000 км. , а дори и ходих един път до морето с нея.Така , че за всяка кола е индивидуално.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
///sasho написа:
sasho твоят тдс от подписа е поредното доказателство "че е обиколил света" т.е знаеме добре, че е на над 500 000 км и е със сменян двигател, а това че ти си навъртял само 10 000 за година и половина също говори, че този/тези/ преди теб са и скъсали гъза от каране, така излиза нали

това да вземеш дизел с по скъпа подръжка (пред бензин) и да го караш малко, обезмисля по големите отделени средства
(мое мнение и не го налагам на никого)

ПС: едно приятелче си взе Е90 320д, на 2 годинки е колата, и беше към 130 000 -140 000 км по спомени, а какво остава за 12 годишен дизел и то 5-та серия

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Мда, и освен това интериора е на кола след 2001, според ключа за халогените. Аз пък най-мразим коли с десен волан...
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
BMW-E39 написа:///sasho написа:
sasho твоят тдс от подписа е поредното доказателство "че е обиколил света" т.е знаеме добре, че е на над 500 000 км и е със сменян двигател, а това че ти си навъртял само 10 000 за година и половина също говори, че този/тези/ преди теб са и скъсали гъза от каране, така излиза нали![]()
това да вземеш дизел с по скъпа подръжка (пред бензин) и да го караш малко, обезмисля по големите отделени средства
(мое мнение и не го налагам на никого)
ПС: едно приятелче си взе Е90 320д, на 2 годинки е колата, и беше към 130 000 -140 000 км по спомени, а какво остава за 12 годишен дизел и то 5-та серия
нещо са ти мътни спомените ми се струва или приятеля ти си е взел бивше такси

BMW-E39 написа:
sasho твоят тдс от подписа е поредното доказателство "че е обиколил света" т.е знаеме добре, че е на над 500 000 км и е със сменян двигател, а това че ти си навъртял само 10 000 за година и половина също говори, че този/тези/ преди теб са и скъсали гъза от каране, така излиза нали![]()
Напредваш в познанията за Е39-та в подписа ми , въпреки , че неможеш да знаеш нищо за нея освен това , което искам да се знае т.е. това , което напиша във форума. А напредването ти , по точно казано на предположения за колата се изразява в това , че доколкото си спомням преди си мислеше , че е на 800 000 км. , сега си смъкнал на 500 000 км. , скоро може и да стигнеш до верния отговора , или айде ще ти го кажа , защото щом си решил да коментираш тази кола , значи те интересува - двигателя на колата почти е на 216 000 км. , а повечето и останалите и съставни технически части може би не са дори и на четвъртината на тези километри. И ако обичаш не ми слагай оценки на колата , защото ясно се вижда в обявата какво представлява , а и не съм я скрил от никой , всеки може да дойде и да се убеди дали отговаря на описанието и. Това за 10 000 за година ти го дадох , като пример , за да разбереш , че на всяка кола километрите са индивидуални , ама май пак не си го разбрал , въпреки , че това май е ясно на всички. А и колата не ни е отскоро , така , че преди това не е имало много време да и "късат гъза".
Недей да се стремиш да коментираш , чуждите коли , от които нямаш реална представа.
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
То най си личи колата по салона. Обаче има някой хора като се протрие салона и облицоват с кожа или сменят салона и т.н.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
///sasho знаеш че нито те познавам нито ти знам колата, само казвам това което съм прочел тук в форума, че едни момчета които бяха дошли да ти гледат колата после бяха останали разочаровани, и ти вече беше написал че мотора е сменян и т..н и че колата беше на бая КМ, да може само новия мотор да е на 2хх ххх км, но защо не кажеш истинските км ? знаеш че мотора на тдс е здрав, а щом е сменян мотора какво следва .. много карана нали така, пък и ти си сменил всички части по нея както казваш, а ако беше на 200 000 реални едва ли щеше всичко да се сменя нали така, би ли казал какви са ти реалните километра - общо стария и новия мотор ?:>
anzak а ти не си криви душата, няма нещо такова че кои кара дизел е тарикат и обратното за бензина, просто дизела се кара като е по нов и по повече естествено :>
сега естествено това пак е мое лично мнение и не го натрапвам на никого
Воденичаров прав си че по салона си личи състоянието на колата, сменям 4ти салон, но не защото ми е "протъркан" ахаха
просто разни хора разни идеали, само оранжев като на тоя пича гиорцето не съм имал, но не е късно и за такъв :>
в момента съм с черен, всичко по колата е черно, стъкла предни задни лаисни вътре вънка, само тавана ми остана да го направя
anzak а ти не си криви душата, няма нещо такова че кои кара дизел е тарикат и обратното за бензина, просто дизела се кара като е по нов и по повече естествено :>
сега естествено това пак е мое лично мнение и не го натрапвам на никого

Воденичаров прав си че по салона си личи състоянието на колата, сменям 4ти салон, но не защото ми е "протъркан" ахаха
просто разни хора разни идеали, само оранжев като на тоя пича гиорцето не съм имал, но не е късно и за такъв :>
в момента съм с черен, всичко по колата е черно, стъкла предни задни лаисни вътре вънка, само тавана ми остана да го направя

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Незнам, обаче в тоз подфорум всяка тема започва с някъв тъп въпрос, продължава с дискусия бензин дизел и свършва с караници. По принцип ми беше много забавно в някои предишни караници ама вече взе да ми омръзва. Аз виждам няколко варианта: 1. спираме да се караме на тази тема, но ще трябва да намерим друга защото ще стане скучно; 2. Да се раздели подфорума на бензин/дизел.
Аз не съм някъв луд фен на дизела, ама някой като изкаже крайно мнение по въпрос който най-често не е по неговата компетенция бая се дразня.
Аз не съм някъв луд фен на дизела, ама някой като изкаже крайно мнение по въпрос който най-често не е по неговата компетенция бая се дразня.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Снимките явно са само за пример, тъй като интериорната снимка е фейслифтова, а другата е "дясно" комби преди фейс. За какъвто и дизел на старо да става въпрос, има много фактори, но обикновено хората вземат дизелови коли, за да ги карат много! Така че варианта 11 годишен дизел и то 5ца, предполага доста голям пробег. А и предвид честите проблеми на този агрегат след определени навъртяни километри, прави евентуалната покупка на подобен екземпляр, доста рискова и трябва задължително да се направят пълен набор от диагностики, за да си поне малко сигурен за състоянието на автомобила. Успех 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3