Предлагат ми да купя 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предлагат ми да купя 520i
Здравейте,надявам се скоро да стана реален член на клуба.Предлагат ми BMW 520i 10/96г. за 8000лв. нов внос на 125000?????? км.
Въпросът ми е добра ли е цената?
Има само климатроник като екстри.
Въпросът ми е добра ли е цената?
Има само климатроник като екстри.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
JINAT написа:Каква е реалната цена?
Пропуснах че има централно,ел стъкла,халогени и нещо което може да не знам че е екстра.
Това са базови екстри, пусни някоя снимка да я видим. Цената зависи от много фактори, но по принцип за тази година и тези екстри, а и километрите нереални ми се виждат, цената си е висока.

Гледай състоянието на колата а не години и километри
за километрите специално ако ти проговори колата и ти каже тогава може да си сигурен ...
По-добре да караш кола без екстри от колкото да ремонтираш кола с навигации, телефони и т.н. глезотии (не че е лошо, но не случайно се наричат "екстри")
Успех
за километрите специално ако ти проговори колата и ти каже тогава може да си сигурен ...
По-добре да караш кола без екстри от колкото да ремонтираш кола с навигации, телефони и т.н. глезотии (не че е лошо, но не случайно се наричат "екстри")
Успех

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
blacksapphire написа:висока е цената
Че по колко вървят тези 520-ки вече, че ти се струва висока цената

TDS-и вече има и по 5500-6000лв, но бензинова на такава цена мисля, че си е добре, поне според това, което гледам в мобиле бг

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
То заради тия тдс-и по 6000 форума е пълен с такива теми от нови потребители, а колкото до цената мисля че е нормална ако е читава колата. Км са нереални разбира се
Трябва да се огледа и провери добре колата за да се разбере дали цената е реална. Въпреки кризата смятам че гледана е39 под 9-10 к няма да се намери. Под тези пари почват после ама това ама онова..

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
в зависимост от състоянието, цената може и да е висока и да е ниска, отидете в дару или камор да я вържат на техните компове - има вероятност да ти кажат истинските километри ако джамбазите не са ги сменили качествено, също и при пълната диагностика, ако всичко е наред я взимай. навигации и други глупости можеш и после да и наслагаш.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
И аз моята я закарах веднъж в сервиза БМВ Варна и маи повече няма да повторя. Изкараха я направо гробница.Това не и работило онова тръгнало да се разваля и т.н и ми казаха 1000-1200лв за тез работи.Там незнам дали си запознат с процедурата, но си оставяш ключовете на приемчика, вкарват ти колата, като теб не те допускат да гледаш какво и правят и после като я изкарат слушаш съчинения свободен текст.После отидох и във втори сервиз и работите се оказаха малко по различни:) със 200лв.се разминах. Но това си е лично мое мнение, не си длъжен да се съобразяваш.
- dimitar_kodoshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
Много е важно как е поддържана колата. Аз случих на екземпляр от същатата година, който НЕ бих го продал и за 10х.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
Виж какво колега, не гледай само километрите, гледай самата кола да е потдържана, аз моята я купих преди 10тина дена, излезе ми над 10 хиляди, всички викат, че било много ама за по малко читави е39-ки радко излизат, ако звучи добре мотора, няма течове и е сравнително пазена взимаи я, това е моето мнение
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2