Ето снимките на мойта кола
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
- AndRea&CostI
- Потребител
-
браво колега, колата изглежда как да ти кажа - много истинска
черна кожа при това Рекаро, черния махагон, ///М мулти волан, перфектната комбинация за Интериора! отвътре е перфектна, само грозното е че е със стария феис отвън, но това е поправимо
какъв разход ти дава с тоя двоен вАнус

черна кожа при това Рекаро, черния махагон, ///М мулти волан, перфектната комбинация за Интериора! отвътре е перфектна, само грозното е че е със стария феис отвън, но това е поправимо

какъв разход ти дава с тоя двоен вАнус
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Харна е колицата много. Волана и салона ми изглежда да са слагани впоследствие. Спортните седалки са много голяма екстра
Само дано тоя теглич да не е ползван много. И внимателно карай по тия черни пътища, че рейката не ги обича 

- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
..
Разходът е около 9 л/100км на смесено каране. Странно ми е че сутрин на студен мотор средния разход отива 16-17 на 100. Така сочи разходомера...При съвсм нормални обороти..После като тръгне по пътя пада до 8 на 100..
И за нов фейс съм се замисли, и за една навигация..Ама нека "взема малко въздух" след покупката.
И за нов фейс съм се замисли, и за една навигация..Ама нека "взема малко въздух" след покупката.

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: ..
Nickola написа:И за нов фейс съм се замисли, и за една навигация..Ама нека "взема малко въздух" след покупката.
Покупката ще ти се стори като стотинки, след това, което замисляш

Питай мен, това дето си го замислил, на мен ми излезе 10к лв

Браво колега Nickola!
Комбинацията вътре - волана, кожата, махагона и спортните седалки е мнооого добра!
А или към теб или към bmw_n00b , тези седалки като Рекаро салон ли ги водат на БМВ? И като допълнителна екстра не бях ги виждал... сигурно е рядко, има ли го като ектра или седалките са слагани допълнително
И долната част за бедрата разширява ли се?
Мноого е удобно така тцтцтц... Да те вози мнооого километри
Комбинацията вътре - волана, кожата, махагона и спортните седалки е мнооого добра!
А или към теб или към bmw_n00b , тези седалки като Рекаро салон ли ги водат на БМВ? И като допълнителна екстра не бях ги виждал... сигурно е рядко, има ли го като ектра или седалките са слагани допълнително

Мноого е удобно така тцтцтц... Да те вози мнооого километри

If you think that everything is under control, it's just because you are not moving fast enough!
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колега Nickola,
Пожелавам ти да имаш много хубави мигове и много безаварийни километри с този автомобил!
Пожелавам ти да имаш желание и възможност да го поддържаш в ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ! Последното не включва нито фейсови комплексарщини, нито добавки със съмнителна полезност - като навигацията. Само лично мнение. С най-добро чувство съм към всички БМВ-съмишленици в този форум.
Не случайно си имаме народни поговорки като: "На гол тумбак чифте пищови", "На свинче - звънче" и т.н. Народният гений е запечатил типични черти на българина в тези поговорки.
В България е пълно с автомобили (в това число и БМВ-та), които са в трагично техническо състояние (до степен на опасност за живота на водача, пътниците и останалите участници в движението), но за сметка на това са "наточени" (както се изразяват по някои ширини у нас). Това е нещо като нечистоплътна, но гримирана жена
Пожелавам ти, твоя автомобил никога да не попада в тази категория!
Бъди здрав!
Пожелавам ти да имаш много хубави мигове и много безаварийни километри с този автомобил!
Пожелавам ти да имаш желание и възможност да го поддържаш в ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ! Последното не включва нито фейсови комплексарщини, нито добавки със съмнителна полезност - като навигацията. Само лично мнение. С най-добро чувство съм към всички БМВ-съмишленици в този форум.
Не случайно си имаме народни поговорки като: "На гол тумбак чифте пищови", "На свинче - звънче" и т.н. Народният гений е запечатил типични черти на българина в тези поговорки.
В България е пълно с автомобили (в това число и БМВ-та), които са в трагично техническо състояние (до степен на опасност за живота на водача, пътниците и останалите участници в движението), но за сметка на това са "наточени" (както се изразяват по някои ширини у нас). Това е нещо като нечистоплътна, но гримирана жена

Бъди здрав!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колега мн арна колицата, със здраве да си я караш, а колкото до другите шукарийки не се притеснявай и така колата си има чар, както казват БМВ-то не е страст, БМВ е диагноза 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
ALEX_525tds_2000 написа:
......Пожелавам ти да имаш желание и възможност да го поддържаш в ПЕРФЕКТНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ! Последното не включва нито фейсови комплексарщини, нито добавки със съмнителна полезност - като навигацията. Само лично мнение. С най-добро чувство съм към всички БМВ-съмишленици в този форум...........
Бъди здрав!
Благодаря за красивите и истински думи!
Сетих се за една случка от скоро..Търся си аз такова Е39 и попадам на една "италианка", с черна кожа, голям борд, телефон и т.н. Знаете как в италианските коли трябва да има ВСИЧКО!

Майсторите в сервиза, водени точно от това , за което колегата ALEX_525tds_2000 говори, се измайтапиха веднага: "А, тя има кожен салон....О, и телефон има!....Ами то ... за какво да й гледаме двигателя тогава..."

Но...все пак говорим за "диагноза", което предполага "заболяване" в една или друга степен, и всеки си избира.
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Колегаа всички сме пациенти...
със здраве да си я караш и само руси каки да возиш

със здраве да си я караш и само руси каки да возиш

The Ultimate Driving Machine
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА