Искам да питам за дебитомера
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Искам да питам за дебитомера
Здравейте!
Изкарах си днес буксата на дебитомерчето, покарах, сложих я, а вървежа си е един и същ. Не е нормално нали? Малко е тромавичка до 2000 об., но щом няма разлика, значи трябва повече да върви! вие как мислите? Още не съм ходил по майстори много ме ядосват
Изкарах си днес буксата на дебитомерчето, покарах, сложих я, а вървежа си е един и същ. Не е нормално нали? Малко е тромавичка до 2000 об., но щом няма разлика, значи трябва повече да върви! вие как мислите? Още не съм ходил по майстори много ме ядосват
- Банго
- младши ентусиаст
-
е как така те ядосват маисторите
ако е мудна до 2000rpm е дебитомер на 100% махни му буксата и не я слагаи изобщо това влияе на разхода.Намери си дебитомер и си ги смени има голяма разлика.Онзи ден смениих на един клиент дебитомера и колата стана друга няма нищо общо с преди ама и тои неми вярваше ама сега..............

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
.
Дали е заминал дебитомер би се хванало на диагностика. Имал съм случай с чисто нов дебитомер слагаме и колата си върви еднакво с дебитомера и без него.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
колеги и моята е много зле до към 3000 оборота откачих дебитомера и колата е по пъргава но гори повече и аз ли съм за дебитомер
- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
Колега откарай колата на една читава диагностика и тогава ще се види за дебитомер ли си или е нещо друго евентуално,иначе без дебитомер колата е много тромава,защото не може да определи управляващия блок какво количество въздух постъпва и съответно колко гориво да подаде за образуването на оптималната горивна смес
- gigov
- Потребител
-
- Кара: e 39 525tds
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз смених дебитомера след диагностика и сега колата излита направо.
Мога да ти препоръчам сервиз Юве на симеоновско шосе за диагностика. Много съм доволен от момчетата, наистина знаят какво вършат.
Мога да ти препоръчам сервиз Юве на симеоновско шосе за диагностика. Много съм доволен от момчетата, наистина знаят какво вършат.
Touring & windsurf club
.
здравейте момчета питам просто информативно хубав (истински)дебитомер какви пари е? защото цени много и все различни
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
само че едно нещо пропускате и това е че на ТДС мотор-а който е с дебитомер,дебитомера е сложен само за по-нисък разход и по-добри екологични емисий,РАЗЛИКА С НЕГО И БЕЗ НЕГО НЯМА ДА УСЕТИТЕcherveia написа:е как така те ядосват маисторитеако е мудна до 2000rpm е дебитомер на 100% махни му буксата и не я слагаи изобщо това влияе на разхода.Намери си дебитомер и си ги смени има голяма разлика.Онзи ден смениих на един клиент дебитомера и колата стана друга няма нищо общо с преди ама и тои неми вярваше ама сега..............

- VRPerformance
- ентусиаст
-
да,твойта излита щото е с съвсем друга електроника и дебитомера играе много по-важна роля от дебитомера при ТДС моторGeorgieff написа:Аз смених дебитомера след диагностика и сега колата излита направо.

- VRPerformance
- ентусиаст
-
cls6666 написа:колеги и моята е много зле до към 3000 оборота откачих дебитомера и колата е по пъргава но гори повече и аз ли съм за дебитомер

- VRPerformance
- ентусиаст
-
Re: .
ванка ти небеше ли майстор?пробвай на твойта кола да махнеш дебитомера и ще видиш че разлика няма да имаBaHka написа:Дали е заминал дебитомер би се хванало на диагностика. Имал съм случай с чисто нов дебитомер слагаме и колата си върви еднакво с дебитомера и без него.

П.с Ивчо за вас ли ме пита за чип на два ТДС-а от силистра?