към разбиращите от печки (Webasto)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
към разбиращите от печки (Webasto)
Здравейте колеги , дойде сезона за ремонт на печките , проблема ми е следният след отключване на печката , при диагностика с DIS ми дава грешка в циркулационната помпа , късо съединение на положителния проводник , днес я разглобих свалих помпата и след подаване на захранване помпата си работи , огледах всички кабели няма оголени или такива със стопена изолация . Та моля ако някой е имал подобен проблем и има решение да помага .
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: към разбиращите от печки (Webasto)
fast написа:Здравейте колеги , дойде сезона за ремонт на печките , проблема ми е следният след отключване на печката , при диагностика с DIS ми дава грешка в циркулационната помпа , късо съединение на положителния проводник , днес я разглобих свалих помпата и след подаване на захранване помпата си работи , огледах всички кабели няма оголени или такива със стопена изолация . Та моля ако някой е имал подобен проблем и има решение да помага .
Според мен най-добре в сервиза на Webasto.Щом печката ти е отключена и помпата работи сигурно е нещо дребно,но само ще загубиш време да го търсиш а те ще го хванат веднага

2 мнения
• Страница 1 от 1