Крушка на Angel Eye?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Крушка на Angel Eye?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
При тази цена на оригиналната крушка и текущия курс на паунда, може би не е лошо да помислиш за алтернативен вариант - led marker. Както споменах и в една друга тема, единствения проблем, за който съм срещал да се говори по чуждите форуми е, че заради по-бялата светлина не се виждат през деня.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- vasko05
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS
7,50 от www.inter-f1.com мисля че е H 10
Re: Крушка на Angel Eye?
Колега, проблема ти се решава с едни 6 лв

Оригиналната е Philips, но аз такава не намерих, смених я с Narva, модела е 12V10Wa и струва 6 лв. Свети 1:1 с другата оригинална .
Re: Крушка на Angel Eye?
99ufo99 написа:
Колега, проблема ти се решава с едни 6 лв
Оригиналната е Philips, но аз такава не намерих, смених я с Narva, модела е 12V10Wa и струва 6 лв. Свети 1:1 с другата оригинална .
колеги това не значи ли че е 10 вата ... на оригиналната пише 6 вата ... аз също намерих 10 ватова но не посмях да я сложа да не направи някоя беля на пластмасовите рингове

Ето в тази тема обсъждахме преди време точно този проблем, и ти гарантирам че оригинално крушката е 12V 10 W !!!
Който я сменял преди тебе е сменил с каквото е намерил.
Моята като изгоря беше капсулована оригинална Philips. Едната ми все-още е такава.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
Който я сменял преди тебе е сменил с каквото е намерил.
Моята като изгоря беше капсулована оригинална Philips. Едната ми все-още е такава.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И мойта старата е Philips 12v 10watt
На мен въпроса ми беше как се води цокъла да питам направо, че по бензиностанциите няма.
На мен въпроса ми беше как се води цокъла да питам направо, че по бензиностанциите няма.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Цокъла не го знам, но и аз го търсих по бензиностанцйте и ми предлагаха вриянти 6 вата или 14 вата.. ама мен си ми требе 10
Това е много деликатен момент с тая крушка, във всеки по-голям магазин или оторизиран за БМВ ще ти предложат варият с цокъла..за 50 лв
.
На колкото места питах, всички "оторизирани" пяха тази песен, нямало я тази крушка отделно.. и затова 50 лв
.. еей големи дяволи са наще авто-търгаши.

Това е много деликатен момент с тая крушка, във всеки по-голям магазин или оторизиран за БМВ ще ти предложат варият с цокъла..за 50 лв

На колкото места питах, всички "оторизирани" пяха тази песен, нямало я тази крушка отделно.. и затова 50 лв

- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
led крушки
купете си направо диодни и ще видите какъв ефект имат направо е супер яко аз продавам такива със същият цокъл но с мега силни диоди и светят чисто бяло и ако имате ксенон направо се сливат и изчезва това жълтото светене на крешката а иначе цокъла за захващане е същият и на е60,61.
!
Незнам за вас колеги, но на мен лично ми харесва повече контраста, който се получава от ксенона и жълтата светлина на ейнджъла и халогените. Намерих и жълти ЦЦФЛ но проблема е, че фаровете не се отварят ... 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: led крушки
mitkosekurit написа:купете си направо диодни и ще видите какъв ефект имат направо е супер яко аз продавам такива със същият цокъл но с мега силни диоди и светят чисто бяло и ако имате ксенон направо се сливат и изчезва това жълтото светене на крешката а иначе цокъла за захващане е същият и на е60,61.
Продаваш само диодни крушки или цели рингове?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
всичко зо марката
продавам и ринговe всички разсцветки,само крушки също и много други неща свързани с марката bmw
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2