Ел заключване на багажник на 525

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Ел заключване на багажник на 525

Мнение от nik_penev » 24 Мар 2009, 22:12

Здравейте, колеги имам един такъв неудобен проблем:
централното ми ззаключи багажника и сега не иска да отключи :( ,даже и с ключ защото и той е с електронно отключване.Дефакто ще трябва да си вляза в багажника само през задните седялки зад които има метална преграда :D която някои специалисти ми казват да изрежа за да стигнат до кабелите отзад на багажника за централното(което самостоятелно работи без багажника) :( :( :( (което не ми се иска).Ако на някой му се е случвало или някакви идеи (без рязане ако може :D )
моля :help: :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Re: Ел заключване на багажник на 525

Мнение от joropc » 25 Мар 2009, 0:20

nik_penev написа:Здравейте, колеги имам един такъв неудобен проблем:
централното ми ззаключи багажника и сега не иска да отключи :( ,даже и с ключ защото и той е с електронно отключване.Дефакто ще трябва да си вляза в багажника само през задните седялки зад които има метална преграда :D която някои специалисти ми казват да изрежа за да стигнат до кабелите отзад на багажника за централното(което самостоятелно работи без багажника) :( :( :( (което не ми се иска).Ако на някой му се е случвало или някакви идеи (без рязане ако може :D )
моля :help: :help: :help: :help:

Не искам да те плаша,ама ще режеш.Първо,обаче намери добър ключар да го погледне и ако не може да го отключи.............

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 25 Мар 2009, 0:38

Въртиш силно ключа, ама незнам на коя страна беше :uups: И ще се отвори :mhihi:

Назад към E39