С класа или БМВ 5-та серия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
С класа или БМВ 5-та серия
Здравейте,
В близките няколко месеца ми предстои закопуванете на кола. И от няколко седмици обикалям из различните автокъщи с цел да разбера за какво става въпрос. В началото се бях спрял на „някаква” кола... просто кола.... мислех си за Опел, Форд.... но разглеждайки автомобилите из автокъщите нещо тези коли не ми харесват. След няколко седмично проучване на различните марки и модели се спрях на 2 основни: Ц-класата на Мерцедес и 5-тата серия на БМВ. Надявам се че ще ми помогнете да си изчистя представата за тези 2 модела. Също така смятам че тук има достатъчно компетентни хора които могат да направят съпоставка между двата модела.
ПС: като става въпрос за модели 2000-2001 година
В близките няколко месеца ми предстои закопуванете на кола. И от няколко седмици обикалям из различните автокъщи с цел да разбера за какво става въпрос. В началото се бях спрял на „някаква” кола... просто кола.... мислех си за Опел, Форд.... но разглеждайки автомобилите из автокъщите нещо тези коли не ми харесват. След няколко седмично проучване на различните марки и модели се спрях на 2 основни: Ц-класата на Мерцедес и 5-тата серия на БМВ. Надявам се че ще ми помогнете да си изчистя представата за тези 2 модела. Също така смятам че тук има достатъчно компетентни хора които могат да направят съпоставка между двата модела.
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
в този форум какъв отговор очакваш да получиш 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Кире братле ако човека иска да се вози без пари това е колата и това е мотора =)
Иначе ако не се интересува толкова от разход - 525 Д :>
а ако хич не се интересува, бензиново Е39 и кеф голем ... аз тия дни от 3та с яко газ при 120 км/ч вкарах вместо 4та, 2ра.. та така на 2ра с 120км/ч ииииииииии след това всичко си е нормално /да чукнеме на дърво/ тия много корави моторите на бензиновите е39
а ако хич не се интересува, бензиново Е39 и кеф голем ... аз тия дни от 3та с яко газ при 120 км/ч вкарах вместо 4та, 2ра.. та така на 2ра с 120км/ч ииииииииии след това всичко си е нормално /да чукнеме на дърво/ тия много корави моторите на бензиновите е39
BMW-E39 написа:Кире братле ако човека иска да се вози без пари това е колата и това е мотора =)
За харчлък, да, ама за вървене е ........

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: С класа или БМВ 5-та серия
LeassTaTT написа:Здравейте,
здравей,
с 200 и 220cdi ще си имаш редовно проблеми с дюзите,издухват медните дифтунги и всичко се разтапя наоколо от температурата!
най- лошия вариант мотор на бенц
Re: С класа или БМВ 5-та серия
Пич преди карах С 200 / 136 коня сега Е39 520 ще ти кажа само никога , никога , никога ама никога друго освен БМВ

един
Ако имаш пари за 7 серия си вземи 5 та, сега като имаш пари за 5 си земи 3 та. Същото важи и за маргела С, Ц, А...
т.е. едно ниво надолу се пусни :-)
на въпроса ти - БМВ
т.е. едно ниво надолу се пусни :-)
на въпроса ти - БМВ
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

Колега 5-та е доста по комфортна от Ц-та! Що се отнася до двигателите то от малките мотори, си вземи само с компресор!!! защото чистите моторетки са малко слабички Ц180 - без 129кс. с компресор 143кс. и Ц200 - без 116кс. с компресор 163кс. За дизелите само Ц270 и Ц320
за 5та серия може всичко да разбереш като прочетеш "Важни теми" началото на форума 

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега това е твоята кола, само не каза до колко пари разполагаш за кола
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lyenkamdnyte
ако караш повече в града си вземи Ц-ка по удобна е !
да не казвам че един авер с е39 тдс иска точно за такава да си я сменя :>
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lyenkamdnyte
ако караш повече в града си вземи Ц-ка по удобна е !
да не казвам че един авер с е39 тдс иска точно за такава да си я сменя :>
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4