Леко тропане отзад?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Леко тропане отзад?
Здравейте колеги! Отдавна не бях сядал отзад в колата ми и се оказа, че имам леко тропкане в дясно отзад около гредата и кората. Отпред не го чувам. Съмнявам се за горе амортисьора, нещо под кората до гредата, може би механизма на колана.... Чува се като полузатворена врата. Утре ще прегледам окачването и отдолу, но едва ли....
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
Последна промяна WALL на 18 Мар 2009, 19:29, променена общо 1 път
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: Леко тропане отзад?
WALL написа:Здравейте колеги! Отдавна не бях сядал отзад в колата ми и се оказа, че имам леко тропкане в дясно отзад около гредата и кората. Отпред не го чувам. Сънявам се за горе амортисьора, нещо под кората до гредата, може би механизма на колана.... Чува се като полузатворена врата. Утре ще прегледам окачването и отдолу, но едва ли....
Някой сблъсквал ли се с такъв проблем?
Здрасти,WALL!Понеже темата е твоя ,сега е момента да ти благодаря за съдействието по отстраняването на пеперудките на колата ми.
Според мен първо провери всичко в багажника(резервна гума,инструменти и тн.)На мен така ми чукаше на ТДС–са предната шофьорска колонка.Оказа се механизъм на колана.Е бати филма е разглобяването,беше счупена една пружина,която прибира колана.Той се прибираше,но пружината клопаше в пластмасата.Виж също ако си със сгъващи се седалки,да не клопат в зключвача.За ходова част аз лично не вярвам,но щом колегите казват,проверявай.............
- joropc
- младши ентусиаст
-
WALL написа:Здравей! И аз някъде там го чувам около механизма..., но издърпвам го до край и пак тропка. При теб на опънат до край чуваше ли се? Утре май ще се ровичкам по колата...
А имаш ли забавяне при прибирането на колана?
- joropc
- младши ентусиаст
-
WALL написа:Не. Стегнато си се връща.
При мен колана се прибираше по-бавно....
А бе,какво да ти кажа.......отваряй и това е,ама си е дузпа.Виж първо по простите неща.Успех!
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
При мен беше от топлоизолацията над гърнето на ауспуха. Падни под колата и я размърдай с ръка да пробваш. Също и от падащите облегалки потропваше. Малко изолирбанд на планката и настъпи тишина.
11 мнения
• Страница 1 от 1