проблем с фар
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с фар
Здравейте колеги
днес бях да си сменя крушката за дългите светлини на десния фар
момчетата от моргата ми дадоха нова крушка сложиха е и дългите светлини на този фар светнаха без да съм ги пускал , при въпрос към тях защо така свети те ми казаха че ел блока бил изгорял , аз ги питах добре тогава защо левия не свети постоянно, а само когато го пусна те само вдигнаха рамене... обявиха ми цена от 250лв които не ми се дават и затова питам дали реално ми е изгорял този блок и има ли някакъв начин да се ремонтира ?
днес бях да си сменя крушката за дългите светлини на десния фар
момчетата от моргата ми дадоха нова крушка сложиха е и дългите светлини на този фар светнаха без да съм ги пускал , при въпрос към тях защо така свети те ми казаха че ел блока бил изгорял , аз ги питах добре тогава защо левия не свети постоянно, а само когато го пусна те само вдигнаха рамене... обявиха ми цена от 250лв които не ми се дават и затова питам дали реално ми е изгорял този блок и има ли някакъв начин да се ремонтира ?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
LCM модула
Има много писано по темата,потърси с търсачката като напишеш "LCM" или "Light Control Modul"
Ти крушките за смяна от морга ли си ги купуваш

Ти крушките за смяна от морга ли си ги купуваш

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Имай предвид,че преди 2 години цената му беше 708 лв....сега ще е повече със сигурност,така,че ако някой колега изскочи с добра оферта го лапаи LCM-a.Другото което е ,имаше един колега от форума който ги рециклира от скоро ,но не помня кой точно беше,така че се разтърси из форума
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
Колега и аз го имам същия проблем,като се рових намерих че трябвало да се спенят две транзисторчета(незнам дали така се казват ама както и да е) към 20 лв двете ,Само трябва да ги намериш че май са кът и някой да ти ги смени
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
Чиповете, които заменят оригиналните (BTS 425 L1) са BTS 436 L2 и както написах преди това струват по 7 лева единия.
Пиши дали си ги намерил лесно
Пиши дали си ги намерил лесно
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
im0tep написа:LCM модулаИма много писано по темата,потърси с търсачката като напишеш "LCM" или "Light Control Modul"
Ти крушките за смяна от морга ли си ги купуваш![]()
LCM-ма на ксенонови фарове и на фарове без ксенон същия ли е(дано не съм се изложил с този въпрос)

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
joropc написа:LCM-ма на ксенонови фарове и на фарове без ксенон същия ли е(дано не съм се изложил с този въпрос)
Същият е, само трябва се активира за ксенон с подходящата диагностична програма.Ако си мислиш за китайски ксенон, активация на тази опция от LCM-а и да не ти дава изгоряла крушка, няма да стане, става само с оригинален

Четете първо бе хора две еднакви теми на една страница
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138735
Успех
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=138735
Успех

Доста кончета в един обор.

- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
mad_presley написа:joropc написа:LCM-ма на ксенонови фарове и на фарове без ксенон същия ли е(дано не съм се изложил с този въпрос)
Същият е, само трябва се активира за ксенон с подходящата диагностична програма.Ако си мислиш за китайски ксенон, активация на тази опция от LCM-а и да не ти дава изгоряла крушка, няма да стане, става само с оригинален
абе МАД това със тез залагалките дето ги слагат няма ли да може да залъжат и тоз модул. Аз щото съм с такива залъгалк да не ти свети вътре таблото

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mad_presley написа:joropc написа:.. ..Ако си мислиш за китайски ксенон, активация на тази опция от LCM-а и да не ти дава изгоряла крушка, няма да стане, става само с оригинален
Не,аз съм с оригинален.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2