Тапицерия
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Тапицерия
Колеги,много яко си съдрах тапицерията на шофьорската седалка,има ли някой идея как мога да спася положението.Знае ли някой къде има тапицер който работи качествено.Предварително се извинявам,не съм гледал дали има такава тема.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Колега имам оригиналната тапицерия на предна седалка за Е39
т.к. си претапицирах салона в червена кожа, калъфа от седалката е здрав, и са 2 броя, долен /тоя дето седаш/ и горен /тоя дето се облегаш/ в перф. състояние, 100 лв за 2та, и нищо не се претапицира, просто се сваля твоя скъсания и се слага този, ако решиш драсни ЛС
т.к. си претапицирах салона в червена кожа, калъфа от седалката е здрав, и са 2 броя, долен /тоя дето седаш/ и горен /тоя дето се облегаш/ в перф. състояние, 100 лв за 2та, и нищо не се претапицира, просто се сваля твоя скъсания и се слага този, ако решиш драсни ЛС
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми нормалния си цвят като 13-та /последната/ снимка на тази кола
тъмната тапицерия, не светлата
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... gy&asrc=fa
тъмната тапицерия, не светлата
http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... gy&asrc=fa
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
В Аксаково има един дето тапецира.На мен ми взе 80 лв за двете предните седалки и ги прави мн добре с плат от същата седалка. Някаде от вътре взема плат не го знам какво прави,но плата си е същия
Ако имаш интерес ми пиши да ти дам по точни кординати
Ако имаш интерес ми пиши да ти дам по точни кординати
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колега,незнам каде точно,защото моята дойде и ми я свали в салона ,че колата не беше регистрирана още,но мога да ти дам тел.
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
pizariq написа:Тъкмо си я купихме след сватбата и прецаках кожата все едно котка я драла, от циповете на дънките на задните джобове е станало.
И аз така,колега.За кожата,де,не за сватбата.

pizariq написа:... прецаках кожата все едно котка я драла, от циповете на дънките на задните джобове е станало.
И на мен така една "кифла" с ципове много малко е, но.... Вече очите ми са на четири за такива ципове... също и за метални коланчета...

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Един приятел си купи кожен салон за Е38-цата, но имаше леко отъркано.Даде седалките на един тапицер да му свали кожата и я прати в Габрово за боядисване.Сега кожата му е като нова, ама буквално като нова.
Колко пари му излезе не знам, но наистина стана като чисто нова оригинална кожа.
Колко пари му излезе не знам, но наистина стана като чисто нова оригинална кожа.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
WALL написа:pizariq написа:... прецаках кожата все едно котка я драла, от циповете на дънките на задните джобове е станало.
И на мен така една "кифла" с ципове много малко е, но.... Вече очите ми са на четири за такива ципове... също и за метални коланчета...Бяха ми казали, че се оправя с боя за кожа ( за якета някаква), но не съм пробвал още.
И аз така съм чувал.А дали има боя за сива кожа......Сигурно ще ми отговориш,че ако има сиви якета със сигурно има...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2