Въпрос относно фаровете
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Въпрос относно фаровете
Мараба колеги, имам въпросче нали като колата изгасена и тръгнем да пали фаровете оригинал първо надолу и зависимо от това какъв е наклона на колата се регулират? е само дето при мене не искат, някой имал ли е този проблем ? и как го решил ? 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
مرحبا يا صديقي ، وأنا! Така е първо отиват надолу, а после се нивелират... проблема сигорно е в "кантарчетата" на задния мост.
П.С. това на арабски е "здравей и ти приятелю"
П.С. това на арабски е "здравей и ти приятелю"

Последна промяна WALL на 13 Мар 2009, 21:59, променена общо 2 пъти
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
е мойта се води фейслифт 12/2000г произведена ама съм си с ръчно регулиране на фаровете ... като слушам май е по добре ръчно да се регулират ... тези кантарчета на задния мост като се развалят и айде пак една камара пари пускат
та колега да тези кантар4ета нещо са се прецакали, но аз мисля 4е има и такива на предния мост

та колега да тези кантар4ета нещо са се прецакали, но аз мисля 4е има и такива на предния мост

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Кантарчета или счупени щипки за движение на рефлектора на фара.Въпросните кантарчета са и на преден и на заден мост.Мисля,че бяха предно ляво,задно дясно колело(или обратно).....
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Маи не са кантар4ета а ел.ма6инки и са6то мисля 4е фаровете с лупа са вакуумни или гре6а
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- joropc
- младши ентусиаст
-
M_krika написа:Маи не са кантар4ета а ел.ма6инки и са6то мисля 4е фаровете с лупа са вакуумни или гре6а
Грешиш,колега.Не са вакуумни!
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Може колега така сам 4увал но фар несам отварял и затова казах просто какво знам 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- bobih
- младши ентусиаст
-
- joropc
- младши ентусиаст
-
- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
Провери си първо биалетката с номер 6 на схемата да не се е разкачила от носача че, с наште пътища......иначе кантарчето е #1 от схемата
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Колега при мен се появи този проблем .... и спряха като ги включа да ходят нагоре надолу ..... оказа се изгнила инсталация .. една кабелче се е откачило от една букса която е на предния десен носач ... в дару, камор не можаха да я открият и сега ще хода в някоя морга да търся същата, че не подлежи на ремонт моята ... та провери си я и ти ..
- bobih
- младши ентусиаст
-
map13 написа:Колега при мен се появи този проблем .... и спряха като ги включа да ходят нагоре надолу ..... оказа се изгнила инсталация .. една кабелче се е откачило от една букса която е на предния десен носач ... в дару, камор не можаха да я открият и сега ще хода в някоя морга да търся същата, че не подлежи на ремонт моята ... та провери си я и ти ..
Дай малко повече информация колега къде точно се намира тази букса ? еми всичко е закачено проверено дигана е колата с нови носачи, биалетки е всичко е направено ток и жица, букси, кабели всичко е на място ама нещат да се движат като запаля нито надолу после да се нагласят направо в една точка седа, нито дори като съм под наклон

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- map13
- младши ентусиаст
-
Ми на самия носач е .. утре ще ти снимам как изглежда да може да я разпознаеш .... а точно къде се намираше .. не гледах докато го свалят ... Питай Илко дали помни от къде я смъкна !!!
като цяло има датчик отзад ... и другото е машинката на фаровете да се е развалила
като цяло има датчик отзад ... и другото е машинката на фаровете да се е развалила
- bobih
- младши ентусиаст
-
- map13
- младши ентусиаст
-
там диагнозата е ясна !! аз нали ходих .. датчика който е отзад 150лв или машинките на фаровете те бяха някаква ебати сумата ... но да видим на теб какво ще ти кажат !
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2