Пълен RESET на всички управляващи устройства!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Пълен RESET на всички управляващи устройства!!!
Въпроса ми е следния.Някой да е изпробвал съвета на CheGevara ,за ресет на софтуера върху колата си?И доволен ли е от резултата?Обяснил го е на:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=532901#532901
.......
???
.......

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
По принцип метода със свързване на (+) и (–) не би трябвало да навреди, но не виждам и как ще помогне.
Ако има проблем, той е предизвикан/свързан с определен модул, който би трябвало да се диагностицира (вкл. управляващите сигнали от датчици, които стигат до него) и евентуално да се ресетне/пре-програмира/смени.
Ако няма конкретен проблем, защо се налага да се прави цялото упражнение ?
Ако има проблем, той е предизвикан/свързан с определен модул, който би трябвало да се диагностицира (вкл. управляващите сигнали от датчици, които стигат до него) и евентуално да се ресетне/пре-програмира/смени.
Ако няма конкретен проблем, защо се налага да се прави цялото упражнение ?
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Значи аз съм правил това, защото след откачане на акумулатора колата знапочна да ускорява по-бавно, направих това с свързването на клемите и всичко се оправи, имах преди това записани грешки след като закачих клемите една за друга точно както са го уписали всичко заспа. Внимавайте да не допрете клемите на акумулатора като правите тази операция успех 

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Днеска се престраших,ама язък за барута
!Не виждам никаква промяна
Направих всичко стъпка по стъпка,след това отидох до "Златните" и се върнах,ама все тая
!!!
Един от колегите беше споменал,че след тази процедура му се подобрило ускорението (това ме амбицира допълнително)ама.............курец
!!!Незнам как да коментирам,но определено не ми навреди опита.Само си запълних времето и си изчистих багажника

Един от колегите беше споменал,че след тази процедура му се подобрило ускорението (това ме амбицира допълнително)ама.............курец

!!!

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Noob4o написа:Имаш ли снимки някъде на твойта е39-ка и на сбирки ходиш ли?
На сбирките не ходя още.Защото нямам,какво по различно да покажа от вида в който е излязла колата от завода!
И снимки не съм и правил,но в галерията ми с първата снимка са напълно единтични.Там можеш да я видиш как изглежда!Не се базикам!
!!!

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
Аз от бая време си ходя по сбирките, но не за да показвам ами за да се видя с другите момченца от клуба, така че не се притеснявай ами направо идвай тази неделя, на мене ще ми е кеф да видя още една лачена е39-ка 

The Ultimate Driving Machine
13 мнения
• Страница 1 от 1