525тдс въпрос за ниски пружини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
525тдс въпрос за ниски пружини
привет колеги. пиша тази тема в този подфорум защото предполагам че вие сте по запознати от мен с 5-ците. аз лично карам Е36, но един приятел наскоро си купи от холандия въпросната 5-ца и аз сега пиша от негово име. проблема с тази коле е че при преминаване на легнали полицаи колата се опира, удря, задира или както искате го разбирайте в легналия полицай. возията на колата е като на голф или малко по-добре от лагерна количка. оказва се, че предните пружини са прекалено ниски и колата седи с доста вирнато дупе. самите те са светло зелени на цвят и имат само 2 или 3 навивки. предполагам че са спортни. можете ли да ми кажете какви пружини трябва да се купят за да добие колата нормален, обикновен вид?. трябва ли да се сменя още нещо освен тях? има ли значение дали са от седан или от комби? можете ли да ме ориентирате в цената им? бих пуснал обява и в "продава" но не мога да сложа снимки защото са си наколата а тя е в движение. благодаря ви предварително.

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
батка кажи на твоя приятел да доиде до софия, един приятел си търси точно такива пружини само предни, неговите са от е39 525 тдс макар че кара 2.5 Д, тъкмо ще си направите бартер и 2мата ще сте доволни 

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
е колега това изках да чуя. колата се намира в софия. така че това не е проблем и него го устройва това. ГСМ-а ми е 0896613896 Атанас, ако наистина си сериозен ще се радвам да се обадиш да се разберем нещо.

4 мнения
• Страница 1 от 1