ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО
Колеги кажете какви са тези хора които карат своите БМВ - та с кражби на части от други коли???????????
Три пъти ми крадат стъклата на страничните огледала и два пъти емблемата.
Освен да спя в колата и да дебна на просия какав друг съвет бихте ми дали.
НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ
Три пъти ми крадат стъклата на страничните огледала и два пъти емблемата.
Освен да спя в колата и да дебна на просия какав друг съвет бихте ми дали.
НАПРАВО НЯМАМ ДУМИ
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
И аз така колега наскоро с емблема и лип спойлер ,за блендата не им е останало време мамицата им 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Интересно как ще си маркира емблемата 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Е39 стана масов автомобил. Съответно се кара от много хора, които се хвърлят на ниската цена на италианките и после не могат да ги поддъжат. И не карат с крадени части, а с такива "втора ръка" и спят с чиста съвест.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.
Аз се чудя друго - как точно си потрошават собствените огледала, че да им трябват нови. Когато откраднаха моите, отидох в Дару и си купих нови. И така правят много други хора. Значи докато някой не счупи собствените си, не би трябвало да има търсене. Само че като следя темите с кражбите, оставам с впечатлението, че огледалата са консуматив.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Все си мисля , че тия емблеми ги крадът деца , ама за стъклата на огледалата мисля , че на повечето Е39 в България са сваляни поне по един път. Попринцип решението според мен е , че трабва се забрани със закон продаването на авточасти втора употреба , забрани ли се продажбата на такива части предполагам , че ще намалеят и кражбите. 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
laviatan написа:Интересно как ще си маркира емблемата
Има си начини.По-трудно е да маркираш части, които се пребоядисват, но и за това си има начини, но не очаквай някой да ти каже как, по разбираеми причини

При мен всички части и аксесоари са така маркирани, че рано или късно ще ги открия.По-лошото е, че някой невинен може да отнесе тупаника след това вместо самите крадци

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е то и аз продавам огледала айде пишете ме и мене крадец
Това е несериозно... ако искате да си решите проблемите -> яко силикон и като ги счупят каското ги плаща а говната се научават че от колата няма как да се краде и те оставят намира... Тоя проблем го има не само при Е39

i4koo написа: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук
Колега стан ти може да продаваш 2 или 3 -ама някои в промишлени количества.........и то тук под носа ни!/виж линка които е дал колегата по-горе/
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
спокойно колега на мен мин. седмица за пореде път ми ги взеха. Предишните ги бях залепил с Покси пол и каноколид-нищо взеха ги, сега ги залепих с силикон, ама мнг да видим!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
стан написа:Е то и аз продавам огледала айде пишете ме и мене крадецТова е несериозно... ако искате да си решите проблемите -> яко силикон и като ги счупят каското ги плаща а говната се научават че от колата няма как да се краде и те оставят намира... Тоя проблем го има не само при Е39
Тези дни и аз ще продавам фарове,само чакам да дойдат новите ,та те като са маркирани(старите) сигурно трябва да покажа на купувача(които ще е някой от вас)талона си за маркиране

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
стан написа:Е то и аз продавам огледала айде пишете ме и мене крадецТова е несериозно... ако искате да си решите проблемите -> яко силикон и като ги счупят каското ги плаща а говната се научават че от колата няма как да се краде и те оставят намира... Тоя проблем го има не само при Е39
Ето това съм казвал неведнъж и аз, че е начина. На мене ми ги откраднаха веднъж, втория път бяха счупили едното и явно се бяха отказали от другото.
mad_presley написа:По-лошото е, че някой невинен може да отнесе тупаника след това вместо самите крадци
Колега mad_presley, никой по веригата не е невинен - като почнеш от крадеца, минеш през магазина за втора ръка който е купил част без произход, и крайния клиент който стимулира целия процес.
Иначе и аз съм за маркирането. На някой като му откраднат нещо да напише, какво е и как е маркирано, и когато на някой му попадне, да покажем какво е гражданска справедливост на "продавача". Не казвам, че всеки път ще има ефект, но важното е да се получи няколко пъти за да имат едно наум потенциалните прекупвачи на такива части, а по-конкретно визирам италиянците със синя кръв на Симеон.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
i4koo написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106332 Колега потърси си ги тук
така ли бе отворко? точно в този линк който си дал е писан произхода на огледалата и другите части,които ПРЕпродавам,влезни и виж,който не вярва да заповяда да му покажа произхода им,НЯМАШ ПРАВО да ме обвиняваш неоснователно и безпричинно като не си сигурен и дори си нямаш идея,грозно е само с тъпите ти предположения и че не си на кеф да плюеш по хората,ще те помоля да се въздържаш от тези коментари!!!

/// 6>4

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4