530 д мотор труден старт
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
530 д мотор труден старт
колеги здавеите,
нов съм във форума карам 530 d е 39 и имам следният въпрос
сутрин на студен мотор мотор когато паля мотора тресе ужасно все едно не му стига гориво и едва запалва, старта е супер ужасен и пуши синио сив пушек отзад, колата е с нова турбина и филтър картерни газове, старта е ужасен ,
даите акъл , когато е топло няма проблем , дали са свещите
сутрин на студен мотор мотор когато паля мотора тресе ужасно все едно не му стига гориво и едва запалва, старта е супер ужасен и пуши синио сив пушек отзад, колата е с нова турбина и филтър картерни газове, старта е ужасен ,
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега,провери компресията в цилиндрите,може и от това да е!
Даи повече инфо,от кога го прави това....,само като е студено времето сутрин ли.....?
Даи повече инфо,от кога го прави това....,само като е студено времето сутрин ли.....?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Виж си подгряващите свещи.Ако имаш изгорели,може и от това да е.Ако се наложи да ги сменяш - сменяш всичките,не само изгорелите.
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
Здравей колега,и на мен ми тресеше така сутрин като запаля,и после като загрее не тресе.Оказа се ,че ми е заминала 1 дюза,която струва 595лв от които 120лв. депозит,който ще си получиш после.поне на мен ми го върнаха
На мен обаче не ми пушеше колата. моли се да е само 1-на дюза,че много лошо иначе. Успех 

Последна промяна ogi dog на 06 Мар 2009, 0:04, променена общо 1 път
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
ogi dog написа:Здравей колега,и на мен ми тресеше така сутрин като запаля,и после като загрее не тресе.Оказа се ,че ми е заминала 1 дюза,която струва 475лв от които 120лв. депозит,който ще си получиш после.поне на мен ми го върнахаНа мен обаче не ми пушеше колата. моли се да е само 1-на дюза,че много лошо иначе. Успех
тва къде го прави и от къде взе дюзата??? ...киров бош или ...?
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
Колега малко съм сгрешил 595лв от които 120 депозит Да, в Бош до Метро. Много съм доволен от тяхmoni76 написа:ogi dog написа:Здравей колега,и на мен ми тресеше така сутрин като запаля,и после като загрее не тресе.Оказа се ,че ми е заминала 1 дюза,която струва 475лв от които 120лв. депозит,който ще си получиш после.поне на мен ми го върнахаНа мен обаче не ми пушеше колата. моли се да е само 1-на дюза,че много лошо иначе. Успех
тва къде го прави и от къде взе дюзата??? ...киров бош или ...?

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
съмнявам се да са свещите,защото аз имам две изгорели и при -14°
пали безпроблемно и работи равномерно(common rail не му трябва много подгряване) възможно е да е дюза и диагностиката ще я детектира
пали безпроблемно и работи равномерно(common rail не му трябва много подгряване) възможно е да е дюза и диагностиката ще я детектира
- miroalpina
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525 D
колеги абе за дюзи не ми се верва много , принципно щом загреее после е трудно паленето на топъл мотор тичаи на диагностика там ще кажат и си смени свещите надали са сменяни някога, и разкараи пеперудите от колекторите
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте, аз мисля че са свещи.Съдейки по описанието за пушека при палене,типично при неработещи свещи.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
Re: 530 д мотор труден старт
Ааааа, при самото палене тресе значи ,еййй къв съм значи.най вероятно свещи. моята тресеше след като запаля. паленето си беше 6.bmwhartge написа:колеги здавеите,
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
колега кажи кви пари ти излязоха 6-те свещи, да знамbmwhartge написа:и какво се оказа:))) голям смях и 6-те подгревни свещи умряли, вчера смених и 6-те и послушах miroalpina-ta та с тази процедура махнахме и пеперудките, сега моторчето пеееееееее .голямо мерси колеги

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2