има ли разлика в огледлата 96-98г

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

има ли разлика в огледлата 96-98г

Мнение от blackrider » 04 Мар 2009, 20:45

След като някой скапаняк /да му изсъхнат ташаците/ ми откърти миналата нощ страничното огледало.Днес си купих 2ра ръка ,но след като го поставих се оказа ,че нещо не пасва като хората.Има съвсем малка разлика с другото ми огледало.Не мога да го регулирам както трябва и сега не виждам добре. Моята кола е 96 а на огледалото което купих пише 98. Питам аз някой забелязвал ли е тази разлика? И не мога да разбера сега кретена който ми счупи огледалото к'во ще го прави -то за нищо не става! Може да си го набута отзат преди аз да го сторя/ако разбера кой е/ !
:evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 04 Мар 2009, 21:47

Споко, на мене ми гепиха двата халогена и едната предна лайсна с парктроника :!: А, иначе огледалото трябва да е същото :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 04 Мар 2009, 21:55

Иначе ама не е ! И аз останах изумен? :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 525

Мнение от 520_i » 05 Мар 2009, 17:23

Имат разлика!На един колега с 96 също му го счупиха, той взе от 98 и не стана.
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 05 Мар 2009, 17:36

Зависи има 2 типа огледала така, че е трябвало да видиш ти с кой тип си. Едните така изглеждащи, малко по-заоблени, другите имат малко по-ръбави форми. виж в realoem, там ще видиш разликата.
А от къде знам ли???- вече 2 пъти ми ги крадата заеби, ебати държвата
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 520 XD, 2016

Мнение от vladi111 » 06 Мар 2009, 15:04

Малко спам по темата ,но да не пускам нова във връзка с огледалата.И на мен ми отмъкнаха онази вечер огледалата(те вече си знаят ,че с парите ша си купят протези),и видях в квартала (Слатина)още 2 Е-39 без огледала ,така че има някакво активиране и внимавайте къде паркирате.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: има ли разлика в огледлата 96-98г

Мнение от boby29 » 07 Мар 2009, 15:51

blackrider написа:След като някой скапаняк /да му изсъхнат ташаците/ ми откърти миналата нощ страничното огледало.Днес си купих 2ра ръка ,но след като го поставих се оказа ,че нещо не пасва като хората.Има съвсем малка разлика с другото ми огледало.Не мога да го регулирам както трябва и сега не виждам добре. Моята кола е 96 а на огледалото което купих пише 98. Питам аз някой забелязвал ли е тази разлика? И не мога да разбера сега кретена който ми счупи огледалото к'во ще го прави -то за нищо не става! Може да си го набута отзат преди аз да го сторя/ако разбера кой е/ !

Ами колега, докато има такива като тебе, които купуват втора употреба за "по-тъничко" ще има и пазар за тия неща, от което следва че има и хляб за крадците! Просто огледалата и не само те разбира се, се въртят в един кръг и хората си плащат за огледалото на комшията, той пък купува на някой от съседния квартал и така! :evil:
АКО застрахователите изплащаха тези щети съм сигурен че нямаше и да ги крадат... Те знаят кого да пипнат и как да го "посъветват", но уви... :roll:
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

младши ентусиаст
Аватар

Re: има ли разлика в огледлата 96-98г

Мнение от koko29 » 07 Мар 2009, 22:39

blackrider написа:След като някой скапаняк /да му изсъхнат ташаците/ ми откърти миналата нощ страничното огледало.Днес си купих 2ра ръка ,но след като го поставих се оказа ,че нещо не пасва като хората.Има съвсем малка разлика с другото ми огледало.Не мога да го регулирам както трябва и сега не виждам добре. Моята кола е 96 а на огледалото което купих пише 98. Питам аз някой забелязвал ли е тази разлика? И не мога да разбера сега кретена който ми счупи огледалото к'во ще го прави -то за нищо не става! Може да си го набута отзат преди аз да го сторя/ако разбера кой е/ !

Колега, в самото огледало ако не е от тези с автоматично затъмнение няма разлика. Но щом не пасва сигурно си взел от някоя английска 5-ца с обратен волан. При тях заради мястото на шофьора, на дясното ъгъла на основата на огледалото е по голям и при максимално прибиране навътре, не можеш да си видиш задния калник. При лявото обратното.

Назад към E39