как да прекъсна работата на ЕЛ. стъклата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

как да прекъсна работата на ЕЛ. стъклата

Мнение от El Diablo » 03 Мар 2009, 1:19

колеги как да прекъсна работата на предните и задните ел стъкла, по точно с 2 думи - НЕ искам да ми работи централната конзола, която оправлява 4-те ел. стъкла, ест. искам да го права само вечер, през деня искам да си работат, но настъпи ли вечер нещо фолиото на предните стъкла много тъмнее та за професорите дето ме спират и искат да сфалям предното стъкло, да им покажа именно че не работат ел. стъклата

нещо бушон ала бала няма ли ? и ако има къде се намира, номер .. ? или друг начин, по които да не сработват ел. стъклата
идва лято а не искам да ми напича на новата кожа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 03 Мар 2009, 1:24

Батка, каква е файдата да им покажеш че не работят?

Иначе като надигнеш панелчето с копчетата (както като сваляш кората) можеш да изключиш буксите, мисля че 3 бяха.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 03 Мар 2009, 10:52

хоп ето схема на бушоните : http://img232.imageshack.us/my.php?imag ... 39jvm1.jpg
да ти призная няма много смисъл... моите предните са затъмнени леко, така си я купих колата, много добре са направени... проблемни съм имал 2-3 пъти ... но малко подкрепа и си готов.... а за това като има кажеш, че не работят стъклата е ммного весело ... веднага вадят запалка да проверят и нали се сещаш каква ти е реакцията преди за допре огънчето до джама !!! моята беше да леко истерична ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 03 Мар 2009, 11:00

хмм боклуци, мерси за схемата, тебе кога са ти опирали огинче до прозореца през деня или вечерта, имаш ли снимки да ти видя как са ти предните стъкла ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 03 Мар 2009, 11:31

най интересното е че е вечер, през деня никой не се занимава с това !!
снимката е гадна ама дано да добиеш представа : Изображение предните са затъмнени сигурно на 20% и пак ти казвам направени са много добре

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 03 Мар 2009, 11:48

мерси за снимката, готина е39ка имаш, а стъклата ти си си ги затъмнил бая.. 20%, на тебе маи и задните стъкла са ти затъмнени толкова колкото предните ? красиво е, ама точно и аз се притеснявам за вечерта :mhihi:
твоето бие повече на черно, някои ден ще покажа и на моята което ми се струва че бие на синио и леко огледално и не се вижда, но чакам едни тарикат bobih-а да съдеиства :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 03 Мар 2009, 11:55

20% са оригинално затъмнени с фолиото отива към 40% 8) Пипнат ли те се моли да излязат корумпирани... 8), че ако ти сложат "лепенка" е мн кофти...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 03 Мар 2009, 12:01

WALL има фолио и на 7%, което отблизко почти не може да познаеш че има фолио на стъклата, и синее пак казвам, не тъмнее, а отдалече почти не се вижда, много е готино ех тоя bobih само ме запали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 03 Мар 2009, 12:07

Аз така я купих....иначе точно за фолио пари не бих давал....мен са ме спирали няколко пъти за 2 години и не знам колко месеца вече .. и до сега все ми се е разминавало ... веднъж беше на косъм, тръгнаха да пишат и през цялото време този който пишеше ме гледаше...аз му викам давай пиши ще се справя с кризата и явни ме съжали и ми се размина .. почерпих го после без да ми и искал пари ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 06 Мар 2009, 22:21

map13 написа:Аз така я купих....иначе точно за фолио пари не бих давал....мен са ме спирали няколко пъти за 2 години и не знам колко месеца вече .. и до сега все ми се е разминавало ... веднъж беше на косъм, тръгнаха да пишат и през цялото време този който пишеше ме гледаше...аз му викам давай пиши ще се справя с кризата и явни ме съжали и ми се размина .. почерпих го после без да ми и искал пари ...

днес и аз сложих фолио и на предните стъкла,, стана мамата да си е*е :mhihi:
и не седи черно, а яко бие като фабрично на зеленикаво+малко тъмно, а отвътре се вижда уникално, па че видиме дали ще ме е*ат ония кенефи

кам 35% се води моети, твоето като го гледам си бие на черно отстрани а..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 06 Мар 2009, 22:23

Я покажи някакви снимки .... и колко де дернаха за услугата >?? ако не е тайна

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 08 Мар 2009, 0:06

от по далече почти нищо не се вижда вътре, а отблизко се вижда
а отвътре се вижда перфектно дори вечер
поне от слънцето да пази ако не друго ;)

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-39 520i
Мечтае да кара: M5-E39

Мнение от Jordandim » 08 Мар 2009, 0:23

Колега,само на страничните и задното стъкло ли ги сложи? Би ли казал колко ти излезе това? Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E38 735i face

фгхръд

Мнение от RASI » 08 Мар 2009, 0:36

само на предните е и струва 100лв но е 10 години гаранция 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от map13 » 08 Мар 2009, 0:45

Мен днес ме спряха ... и се принудих после да сваля на предните два джама ... завивам от Константин Величков по България посока НДК .. и на светофара на Мак Доналд си чакам чинно .. при което гледам един полицай бодро пристъпва към мен .. любезен :) вика дай документите .. и спри след светофара .. спирам и си викам са за без колан акт ще ми пише .. той идва и вика прозорците предните са затъмнени колегата на предния светофар те е видял и аз така :shock: .. та накратко размина ми се .. и реших вместо да ме занимават цяло лято да ги сваля :confused: по добре така от колкото някой кисел чичо някой ден да ми създаде излишно напрежение с някой не на място акт .. после кат, пък преглед пък не знам си какво .. та за съжаление моето фолио изкара 2 години и падна в битка
:mhihi:

Много хубаво е станала твоята кола .. бравоо !! :winky:

Следваща

Назад към E39