как да прекъсна работата на ЕЛ. стъклата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
как да прекъсна работата на ЕЛ. стъклата
колеги как да прекъсна работата на предните и задните ел стъкла, по точно с 2 думи - НЕ искам да ми работи централната конзола, която оправлява 4-те ел. стъкла, ест. искам да го права само вечер, през деня искам да си работат, но настъпи ли вечер нещо фолиото на предните стъкла много тъмнее та за професорите дето ме спират и искат да сфалям предното стъкло, да им покажа именно че не работат ел. стъклата
нещо бушон ала бала няма ли ? и ако има къде се намира, номер .. ? или друг начин, по които да не сработват ел. стъклата
идва лято а не искам да ми напича на новата кожа
нещо бушон ала бала няма ли ? и ако има къде се намира, номер .. ? или друг начин, по които да не сработват ел. стъклата
идва лято а не искам да ми напича на новата кожа

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Батка, каква е файдата да им покажеш че не работят?
Иначе като надигнеш панелчето с копчетата (както като сваляш кората) можеш да изключиш буксите, мисля че 3 бяха.
Иначе като надигнеш панелчето с копчетата (както като сваляш кората) можеш да изключиш буксите, мисля че 3 бяха.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
хоп ето схема на бушоните : http://img232.imageshack.us/my.php?imag ... 39jvm1.jpg
да ти призная няма много смисъл... моите предните са затъмнени леко, така си я купих колата, много добре са направени... проблемни съм имал 2-3 пъти ... но малко подкрепа и си готов.... а за това като има кажеш, че не работят стъклата е ммного весело ... веднага вадят запалка да проверят и нали се сещаш каква ти е реакцията преди за допре огънчето до джама !!! моята беше да леко истерична ...
да ти призная няма много смисъл... моите предните са затъмнени леко, така си я купих колата, много добре са направени... проблемни съм имал 2-3 пъти ... но малко подкрепа и си готов.... а за това като има кажеш, че не работят стъклата е ммного весело ... веднага вадят запалка да проверят и нали се сещаш каква ти е реакцията преди за допре огънчето до джама !!! моята беше да леко истерична ...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
хмм боклуци, мерси за схемата, тебе кога са ти опирали огинче до прозореца през деня или вечерта, имаш ли снимки да ти видя как са ти предните стъкла ?
- map13
- младши ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси за снимката, готина е39ка имаш, а стъклата ти си си ги затъмнил бая.. 20%, на тебе маи и задните стъкла са ти затъмнени толкова колкото предните ? красиво е, ама точно и аз се притеснявам за вечерта
твоето бие повече на черно, някои ден ще покажа и на моята което ми се струва че бие на синио и леко огледално и не се вижда, но чакам едни тарикат bobih-а да съдеиства

твоето бие повече на черно, някои ден ще покажа и на моята което ми се струва че бие на синио и леко огледално и не се вижда, но чакам едни тарикат bobih-а да съдеиства

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
WALL има фолио и на 7%, което отблизко почти не може да познаеш че има фолио на стъклата, и синее пак казвам, не тъмнее, а отдалече почти не се вижда, много е готино ех тоя bobih само ме запали 

- map13
- младши ентусиаст
-
Аз така я купих....иначе точно за фолио пари не бих давал....мен са ме спирали няколко пъти за 2 години и не знам колко месеца вече .. и до сега все ми се е разминавало ... веднъж беше на косъм, тръгнаха да пишат и през цялото време този който пишеше ме гледаше...аз му викам давай пиши ще се справя с кризата и явни ме съжали и ми се размина .. почерпих го после без да ми и искал пари ...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
map13 написа:Аз така я купих....иначе точно за фолио пари не бих давал....мен са ме спирали няколко пъти за 2 години и не знам колко месеца вече .. и до сега все ми се е разминавало ... веднъж беше на косъм, тръгнаха да пишат и през цялото време този който пишеше ме гледаше...аз му викам давай пиши ще се справя с кризата и явни ме съжали и ми се размина .. почерпих го после без да ми и искал пари ...
днес и аз сложих фолио и на предните стъкла,, стана мамата да си е*е

и не седи черно, а яко бие като фабрично на зеленикаво+малко тъмно, а отвътре се вижда уникално, па че видиме дали ще ме е*ат ония кенефи
кам 35% се води моети, твоето като го гледам си бие на черно отстрани а..
- map13
- младши ентусиаст
-
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Колега,само на страничните и задното стъкло ли ги сложи? Би ли казал колко ти излезе това? Благодаря!
- map13
- младши ентусиаст
-
Мен днес ме спряха ... и се принудих после да сваля на предните два джама ... завивам от Константин Величков по България посока НДК .. и на светофара на Мак Доналд си чакам чинно .. при което гледам един полицай бодро пристъпва към мен .. любезен
вика дай документите .. и спри след светофара .. спирам и си викам са за без колан акт ще ми пише .. той идва и вика прозорците предните са затъмнени колегата на предния светофар те е видял и аз така
.. та накратко размина ми се .. и реших вместо да ме занимават цяло лято да ги сваля
по добре така от колкото някой кисел чичо някой ден да ми създаде излишно напрежение с някой не на място акт .. после кат, пък преглед пък не знам си какво .. та за съжаление моето фолио изкара 2 години и падна в битка
Много хубаво е станала твоята кола .. бравоо !!

Много хубаво е станала твоята кола .. бравоо !!

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2