bmw reverse rds -- цд или ипод вупрос
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
bmw reverse rds -- цд или ипод вупрос
здравеите искам информациа кое ще ми е полесно да инсталирам на е39 бусинес цд или просто няква вурска с ипода и как и кьде може да се направи или да се порьча нещо подобно?
мерси предварително за одговорите и сьветите
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Re: bmw reverse rds -- цд или ипод вупрос
aliensk написа:здравеите искам информациа кое ще ми е полесно да инсталирам на е39 бусинес цд или просто няква вурска с ипода и как и кьде може да се направи или да се порьча нещо подобно?
Убедително начало, колега...
Направо се чудя как си минал листовките...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Воденичаров написа:TUZara` написа:Какво трябва да е вурска ?
Не знам но ми звучи яко
Връзка, може би

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Уважаеми колеги,
колкото повече ни остаряват колиците и стават по евтини,толкова повече ще срещаме подобни "разбираеми" теми във форума.За съжаление едното е правопропорционално на другото!Сигурно ме разбирате за какво говоря.Имам чувството,че ще загубим всякаква "ВУРСТКА" с чистият Български.Дано не съм прав!!!
.........Добре дошъл,Колега!!!!
колкото повече ни остаряват колиците и стават по евтини,толкова повече ще срещаме подобни "разбираеми" теми във форума.За съжаление едното е правопропорционално на другото!Сигурно ме разбирате за какво говоря.Имам чувството,че ще загубим всякаква "ВУРСТКА" с чистият Български.Дано не съм прав!!!

Аз предлагам, ако е възможно модераторите да трият такива постове. То все едно е написано на шльокавица! Разбирам, че е възможно някой чичка да си е купил Е39 и да не знае какво е това клавиатура, но това превръща иначе полезния форум в нещо друго... надминаващо най-яките форуми за вицове...
Поздрави,
Иво

Поздрави,
Иво
хора бурзате с заклучениата. просто сам чужденец живеиа в бг вече 4 години и толко успях да науча вашиа красив език и азбука. за това ве молия ако може да ми помогнете оке а ако не се подиграваите да бяхте на мое място нямаше да говорите подобре бьлгарски! обичам булгариа и не мисла че поради граматика не тряба да турса помощ от истински чесни и добронамерни бьлгари
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега и аз от това се опасявах и стана за жалостjoropc написа:Уважаеми колеги,
колкото повече ни остаряват колиците и стават по евтини,толкова повече ще срещаме подобни "разбираеми" теми във форума.За съжаление едното е правопропорционално на другото!Сигурно ме разбирате за какво говоря.Имам чувството,че ще загубим всякаква "ВУРСТКА" с чистият Български.Дано не съм прав!!!![]()
![]()
.........Добре дошъл,Колега!!!!

Нищо лично ,Просто бизнес !
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2