Възможно ли е това?????????????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Straho_ooD
- Потребител
-
Възможно ли е това?????????????
Днес си купих Е39 (525тдс) И цял ден си бръмчах с кеф из София и околностите - направо се бях насрал от кеф (имайте предвид, че това ми е първата кола изобщо!!!) и както си се прибирах да си гледам мача ( Бербатката за малко да наниже току-що м/у др.) и се появи едно приятелче, което влезе в колата изгаси мотора, пресегна се, даде на контакт, натисна копчето за нулиране на километража, изключи от контакт, включи, натисна 3 пъти и на екранчето се появиха цифром 837 543 !!! Тоя изрод ми каза, че това ми били реалните километри на колата, при което ми скапа настроението на макс!!! Звъннах на собственика, който ми е приятел (иначе не бих взел е39ка никога) и той ми каза, че това е нещо друго, но все пак да попитам ...................ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?????????????????????????????????????????????????????????????????
ПП. Колата е 98ма, пише 230 000км , взех я за 9 500лв, със сменени всички консумативи и ремонти за 3 700лв отпреди 4-5 месеца!
И малко извън темата - моля не ме разпъвайте на кръст, ама така е по-лесно - от къде да намеря касетка за чейнджъра, защо не ми работи водичката за задния джам(мпс-то е комби) и от къде да намеря да си сменя пластината която обгражда скоростния лост, бутона за аварийките, и съдържа в себе си глупавото пепелниче
)? В момента е махагонова, но бих предпочел черна - може и чисто нова1
ПП. Колата е 98ма, пише 230 000км , взех я за 9 500лв, със сменени всички консумативи и ремонти за 3 700лв отпреди 4-5 месеца!
И малко извън темата - моля не ме разпъвайте на кръст, ама така е по-лесно - от къде да намеря касетка за чейнджъра, защо не ми работи водичката за задния джам(мпс-то е комби) и от къде да намеря да си сменя пластината която обгражда скоростния лост, бутона за аварийките, и съдържа в себе си глупавото пепелниче

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
На един приятел по този на4ин му излязаха много по-малко отколкото на километража, споко тва не са километрите. Има коли като твоята на по милион, но не е тва на4ина за проверка

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Има във важните теми как се влиза в скритите менюта - виж там и ще разбереш твоя авер какво е направил. Но можеш и след малко каране да го провериш - навърти още 20км и пак влез по същия начин. Много е възможно да са километрите, но 1 милион километра (грубо) трябва да си личат по състоянието на колата, колкото и добре да е поддържана.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колега ТДС-а не се предава само на 240 000 и да има ремонти по него за 4000 лв, със сигорност това не са реалните КМ, имам авер с тдс на 300 000 и нищо не е пипнал, е обажда се вече ГНП, тресе на место да си ебе мамата и требва малко газ да даде и се оправя.
честито за колата
честито за колата
- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
FLEX написа:100% не са кйлометрите споко
Айде бе!Откъде си сигурен.Предната ми кола беше ТДС,продадох я на 700 000 км .(малко по– малко)......................Ти твоята на колко мислиш,че е нали не на 125 000.?
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
това възможно ли е? -> НЕ! НЕ Е ВЪЗМОЖНО!
твоя приятел е влезнал в тайните менюта на Е39. Няма как да видиш реалните километри по този начин. Показаното число показва нещо друго (информация от съответното тайно меню). накарай го да го направи пак, и вместо 3 пъти да натисне 1,5,10 или повече пъти. Показаното число ще все някое друго, даващо информация за съответното тайно меню.
твоя приятел е влезнал в тайните менюта на Е39. Няма как да видиш реалните километри по този начин. Показаното число показва нещо друго (информация от съответното тайно меню). накарай го да го направи пак, и вместо 3 пъти да натисне 1,5,10 или повече пъти. Показаното число ще все някое друго, даващо информация за съответното тайно меню.

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Tака. Това не са километрите. От скритите менюта няма как да се видят, това ми го е казвал майстор.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... a11b2aebc6
Тук във втория пост може да се види всяко меню за какво е.
Иначе наистина за възможно е възможно да е на тези км защото има такива коли. А и цената е малко малка за поддържан автомобил, но ти пожелавам безаварийно каране
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... a11b2aebc6
Тук във втория пост може да се види всяко меню за какво е.
Иначе наистина за възможно е възможно да е на тези км защото има такива коли. А и цената е малко малка за поддържан автомобил, но ти пожелавам безаварийно каране

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Реални километри се виждат само и единствено с диагностична апаратура това на таблото което излиза с натискане на копчето НЕ СА РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
не много по темата ама как да се отклю4ат всички менюта ако си с малкия борд? видях описанието за големия ама при малкия има само един бутон от ляво а не два ( от ляво и от дясно по един)
ако някой знае да каже 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
///Vasko написа:Може ли за 10 години да се навият 837 543, освен ако не е била такси ?
И много повече може

ПП: Един приятел и на мен ми вика искаш ли да видим на колко км ти е колата? Направи я таз комбинация и излезе 110000 км. Значи мойта са я въртяли напред.
Дару
Колега, разходи се до Дару Кар.
Отиваш при някой от приемчиците. Там на бюрото до компютрите им има една джаджа. Пъхат ключа и той всичко си казва.
Айде успех
Отиваш при някой от приемчиците. Там на бюрото до компютрите им има една джаджа. Пъхат ключа и той всичко си казва.
Айде успех

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2