Проблем сконзолата на шофиорската врата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем сконзолата на шофиорската врата
Здравейте, имам следния проблем.
Падна ми акомулатора и ми дадоха ток да запалиа, смених акомулатора с нов и сега на шофйорската врата нищо не работи, нито централното нито стаклата, нито огледалата, нищо и изведнъж се оправиха караха един ден и пак се прецакаха. Кажете какво да правя? Благодаря на всички предварително
Падна ми акомулатора и ми дадоха ток да запалиа, смених акомулатора с нов и сега на шофйорската врата нищо не работи, нито централното нито стаклата, нито огледалата, нищо и изведнъж се оправиха караха един ден и пак се прецакаха. Кажете какво да правя? Благодаря на всички предварително
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Не е светкала лампичката на акомулатора. Смених го защото не бях я карал а и беше стар. След като го смених не ми се отключи от ключа. Всичките врати с излючение на шофьорската врата се отключиха. Тогава видях че също и конзолата не работи, на всички други врати работеха а на шофьорската нищо после разглобих да прегледам куплонгите и нищо сичките си бяха ок. След време проработи за един ден и пак нищо.DaveMF написа:А преди да си смениш акумулатора беше ли ти светнала червено лампичката за неговата индикация?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Прегледа ли бушоните? Моите задни две врати не се отключваха от централното и не им работеха ел стъклата и се оказа бушон.Някаде из форума имаше схема на всички бушони
Последна промяна im0tep на 14 Фев 2009, 15:04, променена общо 1 път
Вече ги гледах но пак ще ги погледна. Имам един друг въпрос моето BMW е Е39 97 520 и заръди предната врата си разбазиках ключа и го разпрограмирах, видях темата за програмиране но при мен не става. Някой да има идея и за това? Благодаря на всички предварително!!!im0tep написа:Прегледа ли бушоните? Моите задни две врати не се отключваха от централното и не им работиха ел стъклата и се оказа бушон.Някаде из форума имаше схема на всички бушони
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
много е вероятно да сте бутнали леко бушоните в багажника и сега да не правят контакт. провери ги всичките един по един.
също погледни за изгорели а за ключа може да пробвам да ти го програмирам аз
също погледни за изгорели а за ключа може да пробвам да ти го програмирам аз

9 мнения
• Страница 1 от 1