Скърцане завой
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Скърцане завой
Колеги, днес след автомивка нещо почна да скърца при ляв/десен завой. По скоро пукане. Някакви идей? Само за инфо трябва да сменявам биалетки ако има те нещо общо.
Благодаря.
Благодаря.
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
Най вероятно са биалетките, когато "изсъхнат" започват така да скърцат, като ги сменяш е хубаво да ги смениш комплектно, до колкото знам не е задължително но е препоръчително. Цената им е по 30 лв на бр 

The Ultimate Driving Machine
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Noob4o написа:Най вероятно са биалетките, когато "изсъхнат" започват така да скърцат, като ги сменяш е хубаво да ги смениш комплектно, до колкото знам не е задължително но е препоръчително. Цената им е по 30 лв на бр
Баси,в НАЙСИКАР искат 52 лв за една биалетка

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
по 30 кинта ще са някои дето ще карат 30 км или трябва да имаш много мазната отстъпка да ти седнат на тази цена слагай лемфьордер да ти е мирна главата някъде към 100 кина са двете ако имаш отстъпка и по тънко можеш да ги вземеш ама за всеки случай виж си и кормилните накрайници външните че и те ги праят тия номера да скърцат
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
anzak написа:по 30 кинта ще са някои дето ще карат 30 км или трябва да имаш много мазната отстъпка да ти седнат на тази цена слагай лемфьордер да ти е мирна главата някъде към 100 кина са двете ако имаш отстъпка и по тънко можеш да ги вземеш ама за всеки случай виж си и кормилните накрайници външните че и те ги праят тия номера да скърцат
Ами почти позна приятелю, пак с 30 започва ама има и 000 отзаде...не са оригинални, марката не я знам, ама виждам колко време ме изкараха. И друг път съм го споменавал...аз оригинални части почти не вземам имам магазин на познат от който пазаря с -20% и каквото и да ми потрява го сменям с ново, но от там...
в крайна сметка по 32 лв по точно е цената на бр. Ако те интересува мога да ти заръчвам

The Ultimate Driving Machine
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
че аз къде съм казал оригинални да вземеш просто ти предложих лемфьордер те са си производител на резервни части и фабрично вграждат техни продукти ама не си ме разбрал и аз не съм фен на оригиналните части просто марката съм я ползвал доста и са им качествени работите а един приятел си взе оптимал май бяха такива биалетки по 30 кинта и го изкараха месец и едната се счупи пък относно отстъпката моята е малко по голяма от твоята но мерси все пак затова сме колеги да си помагаме 

7 мнения
• Страница 1 от 1