Четене на грешки при изгорели пискели

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Четене на грешки при изгорели пискели

Мнение от gpt » 06 Фев 2009, 17:01

Някой знае ли как мога да си проверя какво съобщение ми се показва на БК, при положение, че 90% от пикселите ми са изгорели и едниствено някой път мога да различа коя е последната и/или предпоследната буква. Сутрин като запаля ми показва, че нещо ми е .....LOW, но може да са няколко неща. Допълнително в движение като светна централната лампа ми изписва нещо на БК, но абсолютно нищо не мога да разчета. :(
Може ли тази информация по някакъв начин да излиза на монитора на навигацията?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Четене на грешки при изгорели пискели

Мнение от mad_presley » 06 Фев 2009, 17:04

gpt написа:Може ли тази информация по някакъв начин да излиза на монитора на навигацията?

Не може :(

Виж тук, може да успееш да ги оправиш http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122530

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bobbybd » 06 Фев 2009, 17:12

Има случай сутрин като запаля да ми даде 4 съобщения едно след друго, включително като е и със звуков сигнал и малко дразни ама те за добре са го направили хората. Аз освен че ги разчитам и знам и защо ми ги дава. Като за начало си долей казанчетата за чистачките и това ...LOW може и да изчезне. Малко е кофти, че като пръснеш 5-6 пъти на стъклата (образно казано) и пак започва да го дава, а като погледнеш казанчетата те наполовината пълни.

Назад към E39