Бензинова Помпа

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Бензинова Помпа

Мнение от sajonara » 05 Фев 2009, 21:42

Проблема е че помпата работи и спира когато си иска. Колата е 520бензин,'97. До колкото знам май не подлежи на ремонт, щото била капсулована а и някакви четки се разваляли вътре в нея. Така ли е? Установих че след един "саблен удар" и тръгва да работи, но днес си потроших ръцете да я млатя и след известно време пак спира. Та това не е решение вече. Ако случайно има някаква възможност да се ремонтира ще съм удовлетворен. Но ако няма от къде мога да я взема (като изключим официалните представители на BMW), и за какви пари, не е важно да е някаква супер здрава защото колата се кара предимно на Пропан-Бутан.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 05 Фев 2009, 21:52

Скоро четох тема , че един пич ги поправял! Потърси я!
Изображение Има много автомобили , но има само един истински и това е BMW всичко друго е компромис!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 05 Фев 2009, 21:57

сигурен ли си че проблема е в помпата?
и аз имах такъв проблем. и аз имам газ. накрая се оказа че порблема не е в помпата. Газаджиите бяха сложили някво реле дето прекъсва помпата докато се кара на газ, което нямало хубава маса. сега вече е махнато и помпата помпи непрекъсанто бензин. като работи на газ само инжекторите са прекъснати и бензина се връща обратно в резервоара. мерил ли си дали има ток към кабелите на помпата?

по другия въпрос за покупката. Понеже аз си мислих че и на мен ми е от помпата си купих друга втора употреба от немския е-bay, помпа с поплавник дето мери колко бензин има в десния край на резервоара. Да ама К*Р! Като я смених пак си го имаше проблема. По коледа като си бях в БГ газаджиите махнаха релето и сичко се оправи. Сега имам две здрави бензинови помпи. :mhihi:
В БГ не знам как са цените. :roll: мога да кажа само немските цени.
:bchug:

Назад към E39