Случка с Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Случка с Е 39
Здравеите колеги.Днес сутринта отивам към колата и се опитвам да отворя с дистанционото никакав нишан викам сигурно батерия и посягам да отворя с ключа.Гледам двете предни врати отключени и като отворих вратата се задеиства алармата ама едвам гъгне никакви тоци акумолатора щета.Това става на село баси филма сега какво ще правя с тоя камион ако викам помощ по добре да им подаря колата.Не мога да я спъна щото не мога да дезактивирам алармата и няма да запали така.Свалих внимателската акумолатора и намерих зарядно от роднини оставих го половин час и реших да пробвам.Пушка.Въпроса ми е какво ли може да се е случило?Не сам затворил добре някоя от вратите не си спомням да е останало нещо включено.Изключвам опит за кражба всичко си е ОК. пък и щях да усетя.Някои да има идея 

ж
Колко пъти ако знаеш задните плафони ги щраква малкия, досега съм на 3 ти акумулатор:-)
Ако си возил някой от това ще е.
Ако си возил някой от това ще е.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- anzak
- старши ентусиаст
-
vladi2828 написа:И аз имах подобен проблем и се оказа някво съпротивление в парното и таралежа на парното.В Дару го остраниха за сумата от 260 лева.
и това е много възможно
vladi2828 написа:И аз имах подобен проблем и се оказа някво съпротивление в парното и таралежа на парното.В Дару го остраниха за сумата от 260 лева.
Точно това и щях да предположа , че е причината. Виж като е загасеха колата или дора да не е дали се включва отвреме на време или духа постоянно въздух в купето без да е включен и ще разбеш дали това е била причината.

- anzak
- старши ентусиаст
-
WALL написа:Последно къде е това съпротивление- в парното, таралежа, или и в двете. Май само таралежа са сменили или... Я уточнете, ако обичате.
Ти чувал ли си за съпротивление в парното защото аз не съм
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
На управляващия блок е съпротивлението.anzak написа:WALL написа:Последно къде е това съпротивление- в парното, таралежа, или и в двете. Май само таралежа са сменили или... Я уточнете, ако обичате.
Ти чувал ли си за съпротивление в парното защото аз не съм
обичам BMW
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Колеги дайте няква яснота за това съпротивление защото моята кола като я изгася даже да я заключа и продалжава да духа парното,Без разбира се да сам пуснал rest.
За кой управляващ блок на парното става въпрос,самия дисплей на климатроника ли?

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
При мен таралежа ми изяде акумулатора ... след като загася автомобила ту се спираше ту е продължавал да работи таралежа и срещу 150 за таралежа и още 30 за работа в дару го оправиха .. след това нов акумулатор и вече си свиркам
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html Това е при е36,може би и при е39 е сходно,но не съм 100% сигурен.
обичам BMW
- anzak
- старши ентусиаст
-
абе вие съвсем се отнесохте едното е управление на климатроника а другото е таралежа на вентилатора проблема на 99% е таралежа
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3