ЗА ТРИЕНЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
ЗА ТРИЕНЕ
Коеги опитвам се да привлека вниманието на колкото може повече колеги с Е39!
Става въпрос за масова покупка на джанти от Италия,Германия или някоя друга държава.Доколкото разбрах има голям интерес за един модел който е много труден за намиране в БГ. Става въпрос за този модел
http://picbg.net/u/26523/17263/265350.jpg
Та мисълта ми е да се съберем повече хора да изпратим някои познат който пътува и да ни ощастливи снови джанти разбира се надявам се да има и намаления за повече бройки затова е тази организация!
Очаквам вашите мнения по въпроса.
Става въпрос за масова покупка на джанти от Италия,Германия или някоя друга държава.Доколкото разбрах има голям интерес за един модел който е много труден за намиране в БГ. Става въпрос за този модел
http://picbg.net/u/26523/17263/265350.jpg
Та мисълта ми е да се съберем повече хора да изпратим някои познат който пътува и да ни ощастливи снови джанти разбира се надявам се да има и намаления за повече бройки затова е тази организация!
Очаквам вашите мнения по въпроса.
Последна промяна Пламен Андреев на 24 Окт 2009, 19:39, променена общо 1 път
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
....
Не защото ще хванем некои чичко който вкарва коли и ще му кажем този модел толкова броя ,този толкова и така.Имаше нейде из необятния форум няколко хора дето се занимаваха с точно такива работи ама като не се събираме няма да ги търся.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Аз съм за !! Но ме съмнява, че ще успеем !! Този модел джанти върви към 2000лв .... повечето който питат и цената не му знаят !! и едва ли като я разберат ще ги искат !!
но с интерес ще следя развитието на темата !!

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колеги,
В последните 6-7 месеца няколко пъти пътувам до Велико Търново. На главната улица в Търново ми прави впечатление един магазин за тунинг. Отпред най-често стои паркирано едно впечатляващо Ауди - нещо като ТТ, но е много upgrade
Никога не съм влизал в магазина, но тази събота разгледах витрината. Има много модели джанти, и то (поне според мен) изключително красиви и качествени (така изглеждат...). Естествено, особено внимание обърнах на БМВ джантите. Има доста модели. Мнооого яки! Защо ми се струва, че имаше и от този модел, който обсъждате по-горе... и въобще не ставаше дума за 2000 лева. Всъщност, не става ясно, какво точно имате предвид - че са по 2000 лева едната или че са 2000 лева четирите. Както и да е...
Между другото, разглеждайки тази витрина, се замислих за понятието, което използвате тук - "реплика". Какво точно имате предвид? Стара джанта? Неоригинално точно копие на оригинална джанта? И в крайна сметка, "репликата" добра джанта ли е или не е желателно да се използва?
Нямаше как да видя всички цени на джантите в Търново, но ми направи впечатление, че става дума за 200-400 лева. Е, имаше и такива по 750 лева парчето, но за джипове.
Та, идеята ми беше да ви обърна внимание на този магазин, за да не се окаже, че това, което търсите, го има тук, а пък излишно да влагате организация, пари и нерви по масови покупки от чужбина.
Успех!
В последните 6-7 месеца няколко пъти пътувам до Велико Търново. На главната улица в Търново ми прави впечатление един магазин за тунинг. Отпред най-често стои паркирано едно впечатляващо Ауди - нещо като ТТ, но е много upgrade

Никога не съм влизал в магазина, но тази събота разгледах витрината. Има много модели джанти, и то (поне според мен) изключително красиви и качествени (така изглеждат...). Естествено, особено внимание обърнах на БМВ джантите. Има доста модели. Мнооого яки! Защо ми се струва, че имаше и от този модел, който обсъждате по-горе... и въобще не ставаше дума за 2000 лева. Всъщност, не става ясно, какво точно имате предвид - че са по 2000 лева едната или че са 2000 лева четирите. Както и да е...
Между другото, разглеждайки тази витрина, се замислих за понятието, което използвате тук - "реплика". Какво точно имате предвид? Стара джанта? Неоригинално точно копие на оригинална джанта? И в крайна сметка, "репликата" добра джанта ли е или не е желателно да се използва?
Нямаше как да видя всички цени на джантите в Търново, но ми направи впечатление, че става дума за 200-400 лева. Е, имаше и такива по 750 лева парчето, но за джипове.
Та, идеята ми беше да ви обърна внимание на този магазин, за да не се окаже, че това, което търсите, го има тук, а пък излишно да влагате организация, пари и нерви по масови покупки от чужбина.
Успех!
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
ALEX_525tds_2000 написа:Колеги,
В последните 6-7 месеца няколко пъти пътувам до Велико Търново. На главната улица в Търново ми прави впечатление един магазин за тунинг. Отпред най-често стои паркирано едно впечатляващо Ауди - нещо като ТТ, но е много upgrade![]()
Успех!
Колега този модел джанти е много рядък екземпляр и съм почти сигурен че ги няма а дори и да ги има те се продават на секундата а аз нямам търпение и време да чакам да стигнат и до мен след като съм си продал вече колата.Едва ли не!?Реплика означава копие на оригиналната по модел но и с по малък цолаж може да намериш модела и основното е с по мек метал и се криват по лесно а за софия си е основателна причина да не си взимаш такива!
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
map13 написа:Аз съм за !! Но ме съмнява, че ще успеем !! Този модел джанти върви към 2000лв .... повечето който питат и цената не му знаят !! и едва ли като я разберат ще ги искат !!но с интерес ще следя развитието на темата !!
ОК вече сме двама.надявам се да карам това лято с тези джанти пък дано имаме късмет.

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
...
Да съгласен съм и аз искам да стане по този начин тъи като не се знае нищо.днес говир с едни хора по въпроса и казаха че те извършват тези услуги даже и имали фирма пътуват по поръчки където им кажеш.Съответно това си се заплаща разбира се.но всичко е въпрос на договорка и количество.има още няколко неща които трябва да проуча по този въпрос.
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
...
що стана бе танасе тука ред нема докато се обърна и хоп айде давай цена и да ги отнасям
Re: ...
paco1999 написа:що стана бе танасе тука ред нема докато се обърна и хоп айде давай цена и да ги отнасям
Като куцо пиле домат!

- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
...
ба мамаму!!! даже и тема пуснах и ми ги взехте изпод носа заеби не са били мои тея джанти ще си намеря др. колега честито със здраве да си ги караш

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4