Цената на Оригиналия ксенон

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Цената на Оригиналия ксенон

Мнение от dan-bg » 10 Яну 2009, 11:58

Здравейте,
каква е цената на оригиналния ксенон angel eyes?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 10 Яну 2009, 14:13

Защо ти е оригинален ксенон.Купуваш нови фарове HELLA от Ауто+,цена 990лв.(комплект Ейнджъл Айс)после слагаш китайски ксенон за 250лв с монтаж и всичко заспива.Иначе оригиналния ксенон,който включва:Фарове,запалки,крушки,датчици преден и заден мост е много скъп................,всъщност коментирам,но и аз съм с оригинален........та на въпроса ти-около 1500 лева без фаровете,нов!Прибави и 1000лева фарове-около2500.

Потребител
Аватар

Мнение от Бацата » 10 Яну 2009, 18:29

joropc написа:Защо ти е оригинален ксенон.Купуваш нови фарове HELLA от Ауто+,цена 990лв.(комплект Ейнджъл Айс)после слагаш китайски ксенон за 250лв с монтаж и всичко заспива.Иначе оригиналния ксенон,който включва:Фарове,запалки,крушки,датчици преден и заден мост е много скъп................,всъщност коментирам,но и аз съм с оригинален........та на въпроса ти-около 1500 лева без фаровете,нов!Прибави и 1000лева фарове-около2500.

Кажи нещо повече за този китайски ксенон!Какво включва монтажа?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 10 Яну 2009, 18:39

Китайския е о 150 лева и монтажа е към 30-40 лева...
Свети по-хубаво от моя който е оригинален .. смятай :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 10 Яну 2009, 20:51

колеги не ги хвалете тия китайските МОЛЯ МОЛЯ!!!!!
Все едно да си купиш там онова менте дето е до сушт като Х5!
Оригиналното си е оригинално то за това е по скъпо, ако искате компромисни решения вземате си за 12 левчета едни крушки ксенон ефект и пак светят по-добре от обикновенните!! :mhihi: :mhihi:
А м/у другото на илиенци има и по- 80лв ксенон.
НО дали е качествен?????

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 10 Яну 2009, 21:47

vaaseetoo написа:колеги не ги хвалете тия китайските МОЛЯ МОЛЯ!!!!!
Все едно да си купиш там онова менте дето е до сушт като Х5!
Оригиналното си е оригинално то за това е по скъпо, ако искате компромисни решения вземате си за 12 левчета едни крушки ксенон ефект и пак светят по-добре от обикновенните!! :mhihi: :mhihi:
А м/у другото на илиенци има и по- 80лв ксенон.
НО дали е качествен?????

Бе не е точно така.Читаво си светят.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 ТДС

Мнение от vaaseetoo » 10 Яну 2009, 22:20

Е няма да споря! По- добре е от обикновенна крушка, но не е по-добре от оригинален ксенон
Тези захранвашите блокове са пълен боклук крушките горят бързо и т.н.
най хубаво си е оригинален, но компромисното решение е китайския все пак!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Яну 2009, 22:50

joropc написа:Защо ти е оригинален ксенон.Купуваш нови фарове HELLA от Ауто+,цена 990лв.(комплект Ейнджъл Айс)после слагаш китайски ксенон за 250лв с монтаж и всичко заспива.Иначе оригиналния ксенон,който включва:Фарове,запалки,крушки,датчици преден и заден мост е много скъп................,всъщност коментирам,но и аз съм с оригинален........та на въпроса ти-около 1500 лева без фаровете,нов!Прибави и 1000лева фарове-около2500.

Само фара за ксенон - без самия ксенон и без Ейнджъл айс е 1600 лева - единия. Цената е от Камор преди 6-7 месеца.

Потребител
Аватар

Мнение от dan-bg » 11 Яну 2009, 14:43

в момента съм с китайския. и какво да ви кажа.. лятото работи без проблем, но зимата прави проблеми, все единия ксенон изгасва и оставам с един ксенон.ок. Благодаря за мненията Ви.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 11 Яну 2009, 17:03

Колеги защо не се придържата към темата!? :twisted: Пише цената на оригиналния ксенон! Толкова ли не може някой да му каже колко е оригинален ксенон и готово... Никъде не пише колко е цената на Made in chin-chin :mhihi: :evil:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Мнение от joropc » 11 Яну 2009, 17:33

ja написа:

Само фара за ксенон - без самия ксенон и без Ейнджъл айс е 1600 лева - единия. Цената е от Камор преди 6-7 месеца.

Защо сте захапали Камор и Дару Кар за всички резервни части.За повечето неща те са незаменими,но когато застанеш пред фара и прочетеш HELLA доста по евтино е да си купиш същия фар или от вноситела на HELLA за България или от друг дийлър.Пак повтарям,че си купих за стария ТДС фарове (абсолютно оригинални)със Ейнджъл Айс от Ауто + за 990 лева-без ксенон.Представката на фара за ксенонова крушка може да се закупи от всеки който монтира китайски ксенони за 10-15 лева.От там нататък кой какавото реши,оригинален или китайски въпрос на цена.А относно цената на фара в Камор.................имаш компютър ..търси,Хела България,Ауто+......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i '97

Мнение от vlindos » 11 Яну 2009, 20:32

По темата:
Преди коледа си купих за 700 лв фарове Hella реплика + 2 комплекта ксенонки H7 (температура на светлината 4300 - много е важно - за да не светите на синьо като циганите през ноща) от Stodoto (от форума).
Адски сам доволен, може би защото предишните ми фарове бяха като фенерчетата. Сегашните фарове имат лупи и angel eyes (който свети като оригиналния). Изпълнението е много добро и смятам че е съпоставимо с оригиналното.
Принципно ги купих за светимост - и съм много много доволен, особено нощно време с дългите (все едно прожектори имам отпред)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 11 Яну 2009, 20:52

колега моя е на 6000 циганин ли ме наричаш :mhihi: и между другото китайския ксенон...ако случите на добър, какъвто се оказва моя за сега, е перфектен като се има предвид цената и до сега не съм имал проблеми нито с палене на крушки нито с нищо на година и нещо е ;) а иначе няма спор че цените на частите в дару и камор и в бова(в моя град това са БАТКИТЕ) нямат нищо общо с цените на същата част закупена от официален представител на марката на частта директно защо е така не знам :roll: ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 12 Яну 2009, 1:29

Не си чешете езиците - знаем, че всичко се прави в Китай, пък даже и оригиналното... Оригинално е по това, че някои е направил ОТК и после е лепнал лепенката или пък е поръчал да пише там каквото трябва...

Назад към E39